50Gjuhë libra

Mësoni një gjuhë të re me 50LANGUAGES.com

Librat janë një burim i mirë për mësimin e gjuhës. Truri juaj mund të kujtojë më shumë kur lexoni.

Ofrohet në libraritë dhe shitësit e mëdhenj online dhe jashtë linje, rishitës të certifikuar si librari të pavarura dhe rishitës librash dhe biblioteka.

-

Të gjithë librat janë dygjuhësh dhe mund të përdoren për të mësuar të dy gjuhët.

Français - Albanais Pour Débutants

Un livre bilingue

ISBN-13 (EAN-13): 9781640182684      ISBN-10: 1640182683


Blini librat online!

---------