© Vtupinamba | Dreamstime.com

Tanuljon portugál BR-t ingyen

Tanuljon gyorsan és egyszerűen brazil portugálul a „Brazil portugál kezdőknek” nyelvtanfolyamunkon.

hu magyar   »   px.png Português (BR)

Tanuljon brazil portugálul – Az első szavak
Szia! Olá!
Jó napot! Bom dia!
Hogy vagy? Como vai?
Viszontlátásra! Até à próxima!
Nemsokára találkozunk! / A közeli viszontlátásra! Até breve!

Miért érdemes brazil portugálul tanulni?

Számos előnye van a brazil portugál nyelv elsajátításának. Ez egy széles körben elterjedt nyelv a világon, amelyet nem csak Brazíliában, hanem más portugál nyelvet beszélő országokban is használnak. Nyelvtudás új lehetőségeket nyit meg. A brazil portugál nyelv ismerete új lehetőségeket nyithat a munkaerőpiacon, különösen azokban a nemzetközi szervezetekben és vállalatokban, amelyek kapcsolatban állnak Brazíliával. A portugál (BR) kezdőknek egyike annak a több mint 50 ingyenes nyelvi csomagnak, amelyeket tőlünk szerezhet be. Az „50LANGUAGES” a hatékony módja a portugál (BR) online és ingyenes tanulásának. A portugál (BR) kurzushoz készült tananyagaink online, valamint iPhone és Android alkalmazásként is elérhetők.

Harmadik ok a kultúra megismerése. A brazil portugál nyelv tanulása mély betekintést nyújt a brazil kultúrába, történelmébe és életmódjába, amely gazdag és sokszínű. Ezenkívül a brazil portugál nyelv tanulása hozzájárul a nyelvi készségek fejlesztéséhez. Ez a nyelv a román nyelvek csoportjába tartozik, így a megszerzése megkönnyítheti más román nyelvek, mint a spanyol, az olasz vagy a francia nyelv tanulását. Ezzel a tanfolyammal önállóan tanulhatsz portugál (BR) nyelvet – tanár és nyelviskola nélkül! A leckék világosan felépítettek, és segítenek elérni céljaidat.

A brazil portugál nyelv tanulása hasznos a utazáshoz is. Megkönnyíti a helyiekkel való kommunikációt és segít jobban megérteni a kultúrájukat. A nyelvtanulásnak kognitív előnyei is vannak. A kutatások azt mutatják, hogy több nyelv tanulása javítja a memóriát, a figyelmet és a kreatív gondolkodást. Tanuljon gyorsan portugál (BR) nyelvet a 100 portugál (BR) nyelvlecke témakörök szerint rendezve. A leckékhez az MP3 hangfájlokat a portugál (BR) anyanyelvű beszélők beszélték. Segítenek a kiejtés javításában.

Összességében a brazil portugál nyelv tanulása befektetés, amely hasznos mind személyes, mind szakmai szinten. Bármilyen motivációtól függetlenül, a brazil portugál nyelv elsajátítása új lehetőségeket nyit meg és új nézőpontot kínál. A brazil portugál nyelv tanulása gazdagító élmény, amely számos személyes és szakmai előnyt hoz. Bármilyen okból tanulja a nyelvet, a brazil portugál nyelv elsajátítása új lehetőségeket nyit meg és új perspektívákat kínál.

Még a kezdő portugálok is hatékonyan tanulhatnak portugálul (BR) az „50LANGUAGES” nyelven a gyakorlati mondatokon keresztül. Először megismerheti a nyelv alapvető szerkezeteit. A mintapárbeszédek segítenek abban, hogy idegen nyelven fejezze ki magát. Előzetes tudás nem szükséges.

Még a haladó tanulók is megismételhetik és megszilárdíthatják a tanultakat. Megtanulja a helyes és gyakran elhangzott mondatokat, és azonnal felhasználhatja azokat. Képes lesz kommunikálni a mindennapi helyzetekben. Használja az ebédszünetet vagy a forgalomban töltött időt, hogy megtanuljon néhány percet portugálul (BR). Útközben és otthon is tanulhatsz.