зыгъэпсэфыгъу     
ஓய்வு நேரம்

-

தூண்டிலாளர்
tūṇṭilāḷar
+

пцэжъыяш

-

மீன் காட்சியகம்
mīṉ kāṭciyakam
+

аквариум

-

குளியல் துண்டு
kuḷiyal tuṇṭu
+

нэIаплъэкI

-

கடற்கரைப் பந்து
kaṭaṟkaraip pantu
+

тыгъэзегъэупIэм ущырыджэгунэм гъэпщыгъэ Iагуау

-

வயிற்றை அசைத்து ஆடும் நடனம்
vayiṟṟai acaittu āṭum naṭaṉam
+

ныбэ къашъу, кIэнтIыIу къэгъашъу

-

பிங்கோ
piṅkō
+

?

-

விளையாட்டுப் பலகை
viḷaiyāṭṭup palakai
+

шахмэт пхъэмбгъу

-

பந்துவீச்சு
pantuvīccu
+

боулинг

-

இழுவைக் கார்
iḻuvaik kār
+

кIэшIэгъэ гъогу, кIэпсэшхо гъогу

-

முகாமிடுதல்
mukāmiṭutal
+

кемпинг

-

முகாம் அடுப்பு
mukām aṭuppu
+

газ хьаку

-

படகுப் பயணம்
paṭakup payaṇam
+

каноэмкIэ зекIон

-

சீட்டாட்டம்
cīṭṭāṭṭam
+

карт ешIэн

-

களியாட்டம்
kaḷiyāṭṭam
+

карнавал

-

கரூசல்
karūcal
+

шыкъечъэкI

-

சிற்பம்
ciṟpam
+

хэупкIыныр, хэбзыкIыныр

-

சதுரங்க விளையாட்டு
caturaṅka viḷaiyāṭṭu
+

шахмат

-

சதுரங்கக் காய்
caturaṅkak kāy
+

шахмат кIэн

-

துப்பறியும் நாவல்
tuppaṟiyum nāval
+

детектив роман

-

குறுக்கெழுத்துப் புதிர்
kuṟukkeḻuttup putir
+

кроссворд

-

பகடைக்காய்
pakaṭaikkāy
+

кубцIыкIу

-

நடனம்
naṭaṉam
+

къашъо

-

ஈட்டிகள்
īṭṭikaḷ
+

дартс

-

சாய்வு நாற்காலி
cāyvu nāṟkāli
+

шезлонг, тахътэ

-

காற்று இரப்பர்படகு
kāṟṟu irapparpaṭaku
+

хьэшъо къошъо гъэпщыгъ

-

டிஸ்கோதே
ṭiskōtē
+

дискотек

-

டோமினோக்கள்
ṭōmiṉōkkaḷ
+

домино

-

பூத்தையல்
pūttaiyal
+

хэдыкIыгъ

-

பொருட்காட்சி
poruṭkāṭci
+

лъэпкъ мэфэкI

-

ராட்டினம்
rāṭṭiṉam
+

зызыщаплъыхьэрэ щэрэхъышху

-

திருவிழா
tiruviḻā
+

мэфэкI

-

வாண வேடிக்கைகள்
vāṇa vēṭikkaikaḷ
+

фейерверк, мэшIозэхэчъ топ

-

விளையாட்டு
viḷaiyāṭṭu
+

джэгукIэ

-

குழி பந்தாட்டம்
kuḻi pantāṭṭam
+

гольф джэгукI

-

சைனீஸ் செக்கர்ஸ்
caiṉīs cekkars
+

къуапэхэр, къогъухэр

-

நடைப் பயணம்
naṭaip payaṇam
+

поход

-

பொழுது போக்கு
poḻutu pōkku
+

хобби

-

விடுமுறை
viṭumuṟai
+

гъэпсэфыгъу

-

பயணம்
payaṇam
+

зекIо

-

அரசன்
aracaṉ
+

пачъыхьэ

-

ஓய்வு நேரம்
ōyvu nēram
+

Iоф зыщамышIэрэ уахът

-

தறி
taṟi
+

шэкI зэрашъэрэ хъупкъ

-

மிதி படகு
miti paṭaku
+

псым зэрыщызекIохэрэ кушъхьфачъ

-

படப் புத்தகம்
paṭap puttakam
+

сурэтхэр дэтэу шIыгъэ тхылъ

-

விளையாட்டு மைதானம்
viḷaiyāṭṭu maitāṉam
+

джэгупIэ

-

விளையாட்டுச் சீட்டு
viḷaiyāṭṭuc cīṭṭu
+

джэголъэ карт

-

புதிர்
putir
+

дезыгъэгупшысэрэр

-

படித்தல்
paṭittal
+

еджэн

-

இளைப்பாறுதல்
iḷaippāṟutal
+

зыгъэпсэфыгъо

-

உணவகம்
uṇavakam
+

шхапIэ, ресторан

-

ஆடு குதிரை
āṭu kutirai
+

шыхъэрен

-

சூதாட்ட சுழல் வட்டு
cūtāṭṭa cuḻal vaṭṭu
+

рулетк

-

சாய்ந்தாடு
cāyntāṭu
+

хъэрен

-

கேளிக்கை கண்காட்சி
kēḷikkai kaṇkāṭci
+

къэгъэлъэгъон

-

சறுக்குப் பலகை
caṟukkup palakai
+

скейтборд

-

பனிச்சறுக்கு உயர்த்தி
paṉiccaṟukku uyartti
+

псыкъурычъэхэр (бгым) зэрыдахьыехэрэр

-

ஸ்கிட்டில்
skiṭṭil
+

кегля

-

தூங்கு பை
tūṅku pai
+

зыщычъыехэрэ дзыу

-

பார்வையாளர்
pārvaiyāḷar
+

еплърэр, зылъэгъурэр

-

கதை
katai
+

история, хъишъ

-

நீச்சல் குளம்
nīccal kuḷam
+

бассейн, псыIычъыпIэшху

-

ஊஞ்சல்
ūñcal
+

хъэрен

-

மேசைக் கால்பந்து
mēcaik kālpantu
+

столкIыIу футбол

-

கூடாரம்
kūṭāram
+

щэтыр, чэтэнгъэIагъэ

-

சுற்றுலா
cuṟṟulā
+

туризм

-

சுற்றுலா பயணி
cuṟṟulā payaṇi
+

турист

-

பொம்மை
pom'mai
+

джэгуалъ

-

விடுமுறைக் காலம்
viṭumuṟaik kālam
+

зыгъэпсэфыгъу

-

நடைப் பயிற்சி
naṭaip payiṟci
+

къэкIухьаныр, зыгъэжьыбгъэон

-

விலங்கு காட்சி சாலை
vilaṅku kāṭci cālai
+

зоопарк

-
தூண்டிலாளர்
tūṇṭilāḷar
пцэжъыяш

-
மீன் காட்சியகம்
mīṉ kāṭciyakam
аквариум

-
குளியல் துண்டு
kuḷiyal tuṇṭu
нэIаплъэкI

-
கடற்கரைப் பந்து
kaṭaṟkaraip pantu
тыгъэзегъэупIэм ущырыджэгунэм гъэпщыгъэ Iагуау

-
வயிற்றை அசைத்து ஆடும் நடனம்
vayiṟṟai acaittu āṭum naṭaṉam
ныбэ къашъу, кIэнтIыIу къэгъашъу

-
பிங்கோ
piṅkō
?

-
விளையாட்டுப் பலகை
viḷaiyāṭṭup palakai
шахмэт пхъэмбгъу

-
பந்துவீச்சு
pantuvīccu
боулинг

-
இழுவைக் கார்
iḻuvaik kār
кIэшIэгъэ гъогу, кIэпсэшхо гъогу

-
முகாமிடுதல்
mukāmiṭutal
кемпинг

-
முகாம் அடுப்பு
mukām aṭuppu
газ хьаку

-
படகுப் பயணம்
paṭakup payaṇam
каноэмкIэ зекIон

-
சீட்டாட்டம்
cīṭṭāṭṭam
карт ешIэн

-
களியாட்டம்
kaḷiyāṭṭam
карнавал

-
கரூசல்
karūcal
шыкъечъэкI

-
சிற்பம்
ciṟpam
хэупкIыныр, хэбзыкIыныр

-
சதுரங்க விளையாட்டு
caturaṅka viḷaiyāṭṭu
шахмат

-
சதுரங்கக் காய்
caturaṅkak kāy
шахмат кIэн

-
துப்பறியும் நாவல்
tuppaṟiyum nāval
детектив роман

-
குறுக்கெழுத்துப் புதிர்
kuṟukkeḻuttup putir
кроссворд

-
பகடைக்காய்
pakaṭaikkāy
кубцIыкIу

-
நடனம்
naṭaṉam
къашъо

-
ஈட்டிகள்
īṭṭikaḷ
дартс

-
சாய்வு நாற்காலி
cāyvu nāṟkāli
шезлонг, тахътэ

-
காற்று இரப்பர்படகு
kāṟṟu irapparpaṭaku
хьэшъо къошъо гъэпщыгъ

-
டிஸ்கோதே
ṭiskōtē
дискотек

-
டோமினோக்கள்
ṭōmiṉōkkaḷ
домино

-
பூத்தையல்
pūttaiyal
хэдыкIыгъ

-
பொருட்காட்சி
poruṭkāṭci
лъэпкъ мэфэкI

-
ராட்டினம்
rāṭṭiṉam
зызыщаплъыхьэрэ щэрэхъышху

-
திருவிழா
tiruviḻā
мэфэкI

-
வாண வேடிக்கைகள்
vāṇa vēṭikkaikaḷ
фейерверк, мэшIозэхэчъ топ

-
விளையாட்டு
viḷaiyāṭṭu
джэгукIэ

-
குழி பந்தாட்டம்
kuḻi pantāṭṭam
гольф джэгукI

-
சைனீஸ் செக்கர்ஸ்
caiṉīs cekkars
къуапэхэр, къогъухэр

-
நடைப் பயணம்
naṭaip payaṇam
поход

-
பொழுது போக்கு
poḻutu pōkku
хобби

-
விடுமுறை
viṭumuṟai
гъэпсэфыгъу

-
பயணம்
payaṇam
зекIо

-
அரசன்
aracaṉ
пачъыхьэ

-
ஓய்வு நேரம்
ōyvu nēram
Iоф зыщамышIэрэ уахът

-
தறி
taṟi
шэкI зэрашъэрэ хъупкъ

-
மிதி படகு
miti paṭaku
псым зэрыщызекIохэрэ кушъхьфачъ

-
படப் புத்தகம்
paṭap puttakam
сурэтхэр дэтэу шIыгъэ тхылъ

-
விளையாட்டு மைதானம்
viḷaiyāṭṭu maitāṉam
джэгупIэ

-
விளையாட்டுச் சீட்டு
viḷaiyāṭṭuc cīṭṭu
джэголъэ карт

-
புதிர்
putir
дезыгъэгупшысэрэр

-
படித்தல்
paṭittal
еджэн

-
இளைப்பாறுதல்
iḷaippāṟutal
зыгъэпсэфыгъо

-
உணவகம்
uṇavakam
шхапIэ, ресторан

-
ஆடு குதிரை
āṭu kutirai
шыхъэрен

-
சூதாட்ட சுழல் வட்டு
cūtāṭṭa cuḻal vaṭṭu
рулетк

-
சாய்ந்தாடு
cāyntāṭu
хъэрен

-
கேளிக்கை கண்காட்சி
kēḷikkai kaṇkāṭci
къэгъэлъэгъон

-
சறுக்குப் பலகை
caṟukkup palakai
скейтборд

-
பனிச்சறுக்கு உயர்த்தி
paṉiccaṟukku uyartti
псыкъурычъэхэр (бгым) зэрыдахьыехэрэр

-
ஸ்கிட்டில்
skiṭṭil
кегля

-
தூங்கு பை
tūṅku pai
зыщычъыехэрэ дзыу

-
பார்வையாளர்
pārvaiyāḷar
еплърэр, зылъэгъурэр

-
கதை
katai
история, хъишъ

-
நீச்சல் குளம்
nīccal kuḷam
бассейн, псыIычъыпIэшху

-
ஊஞ்சல்
ūñcal
хъэрен

-
மேசைக் கால்பந்து
mēcaik kālpantu
столкIыIу футбол

-
கூடாரம்
kūṭāram
щэтыр, чэтэнгъэIагъэ

-
சுற்றுலா
cuṟṟulā
туризм

-
சுற்றுலா பயணி
cuṟṟulā payaṇi
турист

-
பொம்மை
pom'mai
джэгуалъ

-
விடுமுறைக் காலம்
viṭumuṟaik kālam
зыгъэпсэфыгъу

-
நடைப் பயிற்சி
naṭaip payiṟci
къэкIухьаныр, зыгъэжьыбгъэон

-
விலங்கு காட்சி சாலை
vilaṅku kāṭci cālai
зоопарк