Изкуства     
Artes

-

o aplauso +

аплодисменти

-

a arte +

изкуство

-

a reverência +

поклон

-

o pincel +

четка

-

o livro para colorir +

книжка за оцветяване

-

a dançarina +

танцьор

-

o desenho +

рисунка

-

a galeria +

галерия

-

a janela de vidro +

прозорец

-

o grafíti +

графити

-

o artesanato +

сръчност

-

o mosaico +

мозайка

-

o mural +

фреска

-

o museu +

музей

-

o desempenho +

изпълнение

-

o desenho +

картина

-

o poema +

стихотворение

-

a escultura +

скулптура

-

a música +

песен

-

a estátua +

статуя

-

a aguarela +

водни бои

-
o aplauso
аплодисменти

-
a arte
изкуство

-
a reverência
поклон

-
o pincel
четка

-
o livro para colorir
книжка за оцветяване

-
a dançarina
танцьор

-
o desenho
рисунка

-
a galeria
галерия

-
a janela de vidro
прозорец

-
o grafíti
графити

-
o artesanato
сръчност

-
o mosaico
мозайка

-
o mural
фреска

-
o museu
музей

-
o desempenho
изпълнение

-
o desenho
картина

-
o poema
стихотворение

-
a escultura
скулптура

-
a música
песен

-
a estátua
статуя

-
a aguarela
водни бои