Σώμα     
உடல்

-

கை
kai
+

ο βραχίονας

-

பின்புறம்
piṉpuṟam
+

το πίσω μέρος

-

வழுக்கைச் தலை
vaḻukkaic talai
+

το φαλακρό κεφάλι

-

தாடி
tāṭi
+

η γενειάδα

-

இரத்தம்
irattam
+

το αίμα

-

எலும்பு
elumpu
+

το κόκκαλο

-

பிட்டம்
piṭṭam
+

το κάτω μέρος

-

பின்னல்
piṉṉal
+

η πλεξούδα

-

மூளை
mūḷai
+

ο εγκέφαλος

-

மார்பு
mārpu
+

το στήθος

-

காது
kātu
+

το αυτί

-

கண்
kaṇ
+

το μάτι

-

முகம்
mukam
+

το πρόσωπο

-

விரல்
viral
+

το δάχτυλο

-

கைரேகை
kairēkai
+

το δακτυλικό αποτύπωμα

-

முஷ்டி
muṣṭi
+

η γροθιά

-

பாதம்
pātam
+

το πόδι

-

மயிர்
mayir
+

τα μαλλιά

-

முடி வெட்டுதல்
muṭi veṭṭutal
+

το κούρεμα

-

கை
kai
+

το χέρι

-

தலை
talai
+

το κεφάλι

-

இதயம்
itayam
+

η καρδιά

-

ஆள்காட்டி விரல்
āḷkāṭṭi viral
+

ο δείκτης

-

சிறுநீரகம்
ciṟunīrakam
+

το νεφρό

-

முழங்கால்
muḻaṅkāl
+

το γόνατο

-

கால்
kāl
+

το πόδι

-

உதடு
utaṭu
+

το χείλος

-

வாய்
vāy
+

το στόμα

-

மயிர்சுருள்
mayircuruḷ
+

η μπούκλα

-

எலும்புக் கூடு
elumpuk kūṭu
+

ο σκελετός

-

தோல்
tōl
+

το δέρμα

-

மண்டை ஓடு
maṇṭai ōṭu
+

το κρανίο

-

பச்சை குத்தல்
paccai kuttal
+

το τατουάζ

-

தொண்டை
toṇṭai
+

ο λαιμός

-

கட்டை விரல்
kaṭṭai viral
+

ο αντίχειρας

-

கால்விரல்
kālviral
+

το δάχτυλο του ποδιού

-

நாக்கு
nākku
+

η γλώσσα

-

பல்
pal
+

το δόντι

-

பொய்முடி
poymuṭi
+

η περούκα

-
கை
kai
ο βραχίονας

-
பின்புறம்
piṉpuṟam
το πίσω μέρος

-
வழுக்கைச் தலை
vaḻukkaic talai
το φαλακρό κεφάλι

-
தாடி
tāṭi
η γενειάδα

-
இரத்தம்
irattam
το αίμα

-
எலும்பு
elumpu
το κόκκαλο

-
பிட்டம்
piṭṭam
το κάτω μέρος

-
பின்னல்
piṉṉal
η πλεξούδα

-
மூளை
mūḷai
ο εγκέφαλος

-
மார்பு
mārpu
το στήθος

-
காது
kātu
το αυτί

-
கண்
kaṇ
το μάτι

-
முகம்
mukam
το πρόσωπο

-
விரல்
viral
το δάχτυλο

-
கைரேகை
kairēkai
το δακτυλικό αποτύπωμα

-
முஷ்டி
muṣṭi
η γροθιά

-
பாதம்
pātam
το πόδι

-
மயிர்
mayir
τα μαλλιά

-
முடி வெட்டுதல்
muṭi veṭṭutal
το κούρεμα

-
கை
kai
το χέρι

-
தலை
talai
το κεφάλι

-
இதயம்
itayam
η καρδιά

-
ஆள்காட்டி விரல்
āḷkāṭṭi viral
ο δείκτης

-
சிறுநீரகம்
ciṟunīrakam
το νεφρό

-
முழங்கால்
muḻaṅkāl
το γόνατο

-
கால்
kāl
το πόδι

-
உதடு
utaṭu
το χείλος

-
வாய்
vāy
το στόμα

-
மயிர்சுருள்
mayircuruḷ
η μπούκλα

-
எலும்புக் கூடு
elumpuk kūṭu
ο σκελετός

-
தோல்
tōl
το δέρμα

-
மண்டை ஓடு
maṇṭai ōṭu
το κρανίο

-
பச்சை குத்தல்
paccai kuttal
το τατουάζ

-
தொண்டை
toṇṭai
ο λαιμός

-
கட்டை விரல்
kaṭṭai viral
ο αντίχειρας

-
கால்விரல்
kālviral
το δάχτυλο του ποδιού

-
நாக்கு
nākku
η γλώσσα

-
பல்
pal
το δόντι

-
பொய்முடி
poymuṭi
η περούκα