Φυτά     
தாவரங்கள்

-

மூங்கில்
mūṅkil
+

το μπαμπού

-

அரும்பு மலர்ச்சி
arumpu malarcci
+

η ανθοφορία

-

மலர்கள் பூச்செண்டு
malarkaḷ pūcceṇṭu
+

το μπουκέτο λουλουδιών

-

கிளை
kiḷai
+

το κλαδί

-

மொட்டு
moṭṭu
+

το μάτι

-

கள்ளிச்செடி
kaḷḷicceṭi
+

ο κάκτος

-

க்ளோவர்
kḷōvar
+

το τριφύλλι

-

தாவரக் கூம்பு
tāvarak kūmpu
+

το κουκουνάρι

-

கார்ன்ஃப்ளவர்
kārṉḥpḷavar
+

το αγρόστεμμα

-

க்ரோகஸ்
krōkas
+

ο κρόκος

-

டாஃபடில்
ṭāḥpaṭil
+

ο νάρκισσος

-

டெய்சி
ṭeyci
+

η μαργαρίτα

-

டான்டேலியன்
ṭāṉṭēliyaṉ
+

η πικραλίδα

-

மலர்
malar
+

το λουλούδι

-

பசுமை இலைகள்
pacumai ilaikaḷ
+

το φύλλωμα

-

தானியம்
tāṉiyam
+

ο κόκκος

-

புல்
pul
+

το χορτάρι

-

வளர்ச்சி
vaḷarcci
+

η ανάπτυξη

-

நீலோற்பலம்
nīlōṟpalam
+

ο υάκινθος

-

புல்வெளி
pulveḷi
+

το γκαζόν

-

லில்லி
lilli
+

ο κρίνος

-

ஆளி விதை
āḷi vitai
+

ο λιναρόσπορος

-

காளான்
kāḷāṉ
+

το μανιτάρι

-

ஆலிவ் மரம்
āliv maram
+

η ελιά

-

பனை மரம்
paṉai maram
+

ο φοίνικας

-

பான்சி
pāṉci
+

ο πανσές

-

குழிப்பேரி மரம்
kuḻippēri maram
+

η ροδακινιά

-

தாவரம்
tāvaram
+

το φυτό

-

கசகசா செடி
kacakacā ceṭi
+

η παπαρούνα

-

வேர்
vēr
+

η ρίζα

-

ரோஜா
rōjā
+

το τριαντάφυλλο

-

விதை
vitai
+

ο σπόρος

-

பனித்துளிப் பூ
paṉittuḷip pū
+

η λευκόιο

-

சூரியகாந்தி
cūriyakānti
+

ο ηλίανθος / το ηλιοτρόπιο

-

முள்
muḷ
+

το αγκάθι

-

அடிமரம்
aṭimaram
+

ο κορμός

-

ட்யூலிப்
ṭyūlip
+

η τουλίπα

-

நீர் லில்லி
nīr lilli
+

το νούφαρο

-

கோதுமை
kōtumai
+

το σιτάρι

-
மூங்கில்
mūṅkil
το μπαμπού

-
அரும்பு மலர்ச்சி
arumpu malarcci
η ανθοφορία

-
மலர்கள் பூச்செண்டு
malarkaḷ pūcceṇṭu
το μπουκέτο λουλουδιών

-
கிளை
kiḷai
το κλαδί

-
மொட்டு
moṭṭu
το μάτι

-
கள்ளிச்செடி
kaḷḷicceṭi
ο κάκτος

-
க்ளோவர்
kḷōvar
το τριφύλλι

-
தாவரக் கூம்பு
tāvarak kūmpu
το κουκουνάρι

-
கார்ன்ஃப்ளவர்
kārṉḥpḷavar
το αγρόστεμμα

-
க்ரோகஸ்
krōkas
ο κρόκος

-
டாஃபடில்
ṭāḥpaṭil
ο νάρκισσος

-
டெய்சி
ṭeyci
η μαργαρίτα

-
டான்டேலியன்
ṭāṉṭēliyaṉ
η πικραλίδα

-
மலர்
malar
το λουλούδι

-
பசுமை இலைகள்
pacumai ilaikaḷ
το φύλλωμα

-
தானியம்
tāṉiyam
ο κόκκος

-
புல்
pul
το χορτάρι

-
வளர்ச்சி
vaḷarcci
η ανάπτυξη

-
நீலோற்பலம்
nīlōṟpalam
ο υάκινθος

-
புல்வெளி
pulveḷi
το γκαζόν

-
லில்லி
lilli
ο κρίνος

-
ஆளி விதை
āḷi vitai
ο λιναρόσπορος

-
காளான்
kāḷāṉ
το μανιτάρι

-
ஆலிவ் மரம்
āliv maram
η ελιά

-
பனை மரம்
paṉai maram
ο φοίνικας

-
பான்சி
pāṉci
ο πανσές

-
குழிப்பேரி மரம்
kuḻippēri maram
η ροδακινιά

-
தாவரம்
tāvaram
το φυτό

-
கசகசா செடி
kacakacā ceṭi
η παπαρούνα

-
வேர்
vēr
η ρίζα

-
ரோஜா
rōjā
το τριαντάφυλλο

-
விதை
vitai
ο σπόρος

-
பனித்துளிப் பூ
paṉittuḷip pū
η λευκόιο

-
சூரியகாந்தி
cūriyakānti
ο ηλίανθος / το ηλιοτρόπιο

-
முள்
muḷ
το αγκάθι

-
அடிமரம்
aṭimaram
ο κορμός

-
ட்யூலிப்
ṭyūlip
η τουλίπα

-
நீர் லில்லி
nīr lilli
το νούφαρο

-
கோதுமை
kōtumai
το σιτάρι