People     
Njerëzit

-

Mosha +

age

-

Halla +

aunt

-

Foshnja +

baby

-

Dadoja +

babysitter

-

Djali +

boy

-

Vëllai +

brother

-

Fëmija +

child

-

Çifti +

couple

-

Vajza +

daughter

-

Divorci +

divorce

-

Embrioni +

embryo

-

Fejesa +

engagement

-

Familja e gjerë +

extended family

-

Familja +

family

-

Flirti +

flirt

-

Zotëriu +

gentleman

-

Vajza +

girl

-

Shoqja +

girlfriend

-

Mbesa +

granddaughter

-

Gjyshi +

grandfather

-

Gjyshja +

grandma

-

Gjyshja +

grandmother

-

Gjyshërit +

grandparents

-

Nipi +

grandson

-

Dhëndrri +

groom

-

Grupi +

group

-

Ndihmësi +

helper

-

I mitur +

infant

-

Zonja +

lady

-

Propozim martese +

marriage proposal

-

Martesa +

matrimony

-

Nëna +

mother

-

Dremitja +

nap

-

Fqinji +

neighbor

-

Të porsamartuarit +

newlyweds

-

Çifti +

couple

-

Prindërit +

parents

-

Partneri +

partner

-

Ahengu +

party

-

Njerëzit +

people

-

Propozimi +

bride

-

Radha +

queue

-

Pritja +

reception

-

Takimi +

rendezvous

-

Vëllai dhe motra +

siblings

-

Motra +

sister

-

I biri +

son

-

Binjaku +

twin

-

Xhaxhai +

uncle

-

Dasma +

wedding

-

Rinia +

youth

-
Mosha
age

-
Halla
aunt

-
Foshnja
baby

-
Dadoja
babysitter

-
Djali
boy

-
Vëllai
brother

-
Fëmija
child

-
Çifti
couple

-
Vajza
daughter

-
Divorci
divorce

-
Embrioni
embryo

-
Fejesa
engagement

-
Familja e gjerë
extended family

-
Familja
family

-
Flirti
flirt

-
Zotëriu
gentleman

-
Vajza
girl

-
Shoqja
girlfriend

-
Mbesa
granddaughter

-
Gjyshi
grandfather

-
Gjyshja
grandma

-
Gjyshja
grandmother

-
Gjyshërit
grandparents

-
Nipi
grandson

-
Dhëndrri
groom

-
Grupi
group

-
Ndihmësi
helper

-
I mitur
infant

-
Zonja
lady

-
Propozim martese
marriage proposal

-
Martesa
matrimony

-
Nëna
mother

-
Dremitja
nap

-
Fqinji
neighbor

-
Të porsamartuarit
newlyweds

-
Çifti
couple

-
Prindërit
parents

-
Partneri
partner

-
Ahengu
party

-
Njerëzit
people

-
Propozimi
bride

-
Radha
queue

-
Pritja
reception

-
Takimi
rendezvous

-
Vëllai dhe motra
siblings

-
Motra
sister

-
I biri
son

-
Binjaku
twin

-
Xhaxhai
uncle

-
Dasma
wedding

-
Rinia
youth