Cumpărături வாங்குதல்

அடுமனை
aṭumaṉai
brutărie

பட்டை குறி
paṭṭai kuṟi
cod de bare

புத்தகக் கடை
puttakak kaṭai
librarie

சிற்றுண்டி விடுதி
ciṟṟuṇṭi viṭuti
cafenea

மருந்துக்கடை
maruntukkaṭai
farmacie

உலர் சலவை
ular calavai
curăţătorie chimică

பூக் கடை
pūk kaṭai
floarea magazin

பரிசுப்பொருள்
paricupporuḷ
cadou

அங்காடி
aṅkāṭi
piaţă

சந்தை மண்டபம்
cantai maṇṭapam
hală de piaţă

செய்தித்தாள் நிலைப்பாட்டை
ceytittāḷ nilaippāṭṭai
stand de ziare

மருந்தகம்
maruntakam
farmacie

அஞ்சல் அலுவலகம்
añcal aluvalakam
oficiu postal

மண்பாண்ட அங்காடி
maṇpāṇṭa aṅkāṭi
ceramica

விற்பனை
viṟpaṉai
de vânzare

கடை
kaṭai
magazin

பொருள் வாங்குதல்
poruḷ vāṅkutal
cumparaturi

ஷாப்பிங் பை
ṣāppiṅ pai
pungă de cumpărături

ஷாப்பிங் கூடை
ṣāppiṅ kūṭai
coş de cumpărături

ஷாப்பிங் வண்டி
ṣāppiṅ vaṇṭi
cărucior de cumprături

ஷாப்பிங் சுற்றுலா
ṣāppiṅ cuṟṟulā
tur de cumpărături