• Learn vocabulary
    Научете го вокабуларот со 50LANGUAGES.
    Учете преку вашиот мајчин јазик!

42 БЕСПЛАТНИ вокабуларни теми со повеќе од 1900 зборови, на повеќе од 50 јазици - бугарски

Теми како што се чувства, животни, спортови, алати, сообраќај и многу други ...Изберете ја категоријата која сакате да ја научите

-

Чувства
Chuvstva +

Чувства


-

Животни
Zhivotni +

Животни


-

Спорт
Sport +

Спорт


-

Музика
Muzika +

Музика


-

Офис
Ofis +

Канцеларија


-

Напитки
Napitki +

Пијалоци


-

Хора
Khora +

Луѓе


-

Време
Vreme +

Време


-

Околна среда
Okolna sreda +

Животна средина


-

Опаковка
Opakovka +

Пакување


-

Инструменти
Instrumenti +

Алатки


-

Трафик
Trafik +

Сообраќај


-

Плодове
Plodove +

Овошје


-

Свободно време
Svobodno vreme +

Слободно време


-

Армия
Armiya +

Воjска


-

Облекло
Obleklo +

Облека


-

Комуникации
Komunikatsii +

Комуникација


-

Технология
Tekhnologiya +

Технологија


-

Апартамент
Apartament +

Стан


-

Храна
Khrana +

Храна


-

Професии
Profesii +

Професии


-

Зеленчуци
Zelenchutsi +

Зеленчук


-

Обекти
Obekti +

Објекти


-

Образование
Obrazovanie +

Образование


-

Тяло
Tyalo +

Тело


-

Природа
Priroda +

Природа


-

Финанси
Finansi +

Финансии


-

Мебели
Mebeli +

Мебел


-

Религия
Religiya +

Религија


-

Растения
Rasteniya +

Растенија


-

Абстрактни понятия
Abstraktni ponyatiya +

Апстрактни поими


-

Кухненски уреди
Kukhnenski uredi +

Кујнски апарати


-

Материали
Materiali +

Материјали


-

Здраве
Zdrave +

Здравје


-

Кола
Kola +

Автомобил


-

Изкуства
Izkustva +

Уметност


-

Град
Grad +

Град


-

Време
Vreme +

Време


-

Пазаруване
Pazaruvane +

Купување


-

Архитектура
Arkhitektura +

Архитектура


-

Големи животни
Golemi zhivotni +

Големи животни


-

Малки животни
Malki zhivotni +

Мали животни
Сакате да научите нов јазик? Тоа е толку лесно со 50LANGUAGES! Изберете од листата на повеќе од 50 јазици. Но учете преку својот мајчин јазик. - Тоа е целосно бесплатно!