• Learn vocabulary
    Научете го вокабуларот со 50LANGUAGES.
    Учете преку вашиот мајчин јазик!

42 БЕСПЛАТНИ вокабуларни теми со повеќе од 1900 зборови, на повеќе од 50 јазици - каталонски

Теми како што се чувства, животни, спортови, алати, сообраќај и многу други ...Изберете ја категоријата која сакате да ја научите

-

Sentiments +

Чувства


-

Animals +

Животни


-

Esports +

Спорт


-

Música +

Музика


-

Oficina +

Канцеларија


-

Begudes +

Пијалоци


-

Persones +

Луѓе


-

Temps +

Време


-

Ambient +

Животна средина


-

Embalatge +

Пакување


-

Eines +

Алатки


-

Trànsit +

Сообраќај


-

Fruites +

Овошје


-

Oci +

Слободно време


-

Exèrcit +

Воjска


-

Roba +

Облека


-

Comunicació +

Комуникација


-

Tecnologia +

Технологија


-

Apartament +

Стан


-

Menjar +

Храна


-

Ocupacions +

Професии


-

Verdures +

Зеленчук


-

Objectes +

Објекти


-

Educació +

Образование


-

Cos +

Тело


-

Naturalesa +

Природа


-

Finances +

Финансии


-

Mobles +

Мебел


-

Religió +

Религија


-

Plantes +

Растенија


-

Termes abstractes +

Апстрактни поими


-

Aparells de cuina +

Кујнски апарати


-

Materials +

Материјали


-

Salut +

Здравје


-

Cotxe +

Автомобил


-

Arts +

Уметност


-

Ciutat +

Град


-

Temps +

Време


-

Compres +

Купување


-

Arquitectura +

Архитектура


-

Animals grans +

Големи животни


-

Animals petits +

Мали животни
Сакате да научите нов јазик? Тоа е толку лесно со 50LANGUAGES! Изберете од листата на повеќе од 50 јазици. Но учете преку својот мајчин јазик. - Тоа е целосно бесплатно!