• Learn vocabulary
    Научете го вокабуларот со 50LANGUAGES.
    Учете преку вашиот мајчин јазик!

42 БЕСПЛАТНИ вокабуларни теми со повеќе од 1900 зборови, на повеќе од 50 јазици - чешки

Теми како што се чувства, животни, спортови, алати, сообраќај и многу други ...Изберете ја категоријата која сакате да ја научите

-

Pocity +

Чувства


-

Zvířata +

Животни


-

Sport +

Спорт


-

Hudba +

Музика


-

Kancelář +

Канцеларија


-

Nápoje +

Пијалоци


-

Lidé +

Луѓе


-

Čas +

Време


-

Životní prostředí +

Животна средина


-

Obal +

Пакување


-

Nářadí +

Алатки


-

Doprava +

Сообраќај


-

Ovoce +

Овошје


-

Volný čas +

Слободно време


-

Armáda +

Воjска


-

Oblečení +

Облека


-

Komunikace +

Комуникација


-

Technologie +

Технологија


-

Byt +

Стан


-

Jídlo +

Храна


-

Povolání +

Професии


-

Zelenina +

Зеленчук


-

Objekty +

Објекти


-

Vzdělání +

Образование


-

Tělo +

Тело


-

Příroda +

Природа


-

Finance +

Финансии


-

Nábytek +

Мебел


-

Náboženství +

Религија


-

Rostliny +

Растенија


-

Abstraktní pojmy +

Апстрактни поими


-

Kuchyňské náčiní +

Кујнски апарати


-

Materiály +

Материјали


-

Zdraví +

Здравје


-

Auto +

Автомобил


-

Umění +

Уметност


-

Město +

Град


-

Počasí +

Време


-

Nakupování +

Купување


-

Architektura +

Архитектура


-

Velká zvířata +

Големи животни


-

Malá zvířata +

Мали животни
Сакате да научите нов јазик? Тоа е толку лесно со 50LANGUAGES! Изберете од листата на повеќе од 50 јазици. Но учете преку својот мајчин јазик. - Тоа е целосно бесплатно!