• Learn vocabulary
    Научете го вокабуларот со 50LANGUAGES.
    Учете преку вашиот мајчин јазик!

42 БЕСПЛАТНИ вокабуларни теми со повеќе од 1900 зборови, на повеќе од 50 јазици - англиски US

Теми како што се чувства, животни, спортови, алати, сообраќај и многу други ...
Изберете ја категоријата која сакате да ја научите

-

Feelings

Чувства


-

Animals

Животни


-

Sports

Спорт


-

Music

Музика


-

Office

Канцеларија


-

Beverages

Пијалоци


-

People

Луѓе


-

Time

Време


-

Environment

Животна средина


-

Packaging

Пакување


-

Tools

Алатки


-

Traffic

Сообраќај


-

Fruits

Овошје


-

Leisure

Слободно време


-

Military

Воjска


-

Clothing

Облека


-

Communication

Комуникација


-

Technology

Технологија


-

Apartment

Стан


-

Food

Храна


-

Occupations

Професии


-

Vegetables

Зеленчук


-

Objects

Објекти


-

Education

Образование


-

Body

Тело


-

Nature

Природа


-

Finances

Финансии


-

Furniture

Мебел


-

Religion

Религија


-

Plants

Растенија


-

Abstract terms

Апстрактни поими


-

Kitchen appliances

Кујнски апарати


-

Materials

Материјали


-

Health

Здравје


-

Car

Автомобил


-

Arts

Уметност


-

City

Град


-

Weather

Време


-

Shopping

Купување


-

Architecture

Архитектура


-

Big animals

Големи животни


-

Small animals

Мали животни
Сакате да научите нов јазик? Тоа е толку лесно со 50LANGUAGES! Изберете од листата на повеќе од 50 јазици. Но учете преку својот мајчин јазик. - Тоа е целосно бесплатно!