• Learn vocabulary
    Научете го вокабуларот со 50LANGUAGES.
    Учете преку вашиот мајчин јазик!

42 БЕСПЛАТНИ вокабуларни теми со повеќе од 1900 зборови, на повеќе од 50 јазици - англиски UK

Теми како што се чувства, животни, спортови, алати, сообраќај и многу други ...Изберете ја категоријата која сакате да ја научите

-

Feelings +

Чувства


-

Animals +

Животни


-

Sports +

Спорт


-

Music +

Музика


-

Office +

Канцеларија


-

Beverages +

Пијалоци


-

People +

Луѓе


-

Time +

Време


-

Environment +

Животна средина


-

Packaging +

Пакување


-

Tools +

Алатки


-

Traffic +

Сообраќај


-

Fruits +

Овошје


-

Leisure +

Слободно време


-

Military +

Воjска


-

Clothing +

Облека


-

Communication +

Комуникација


-

Technology +

Технологија


-

Apartment +

Стан


-

Food +

Храна


-

Occupations +

Професии


-

Vegetables +

Зеленчук


-

Objects +

Објекти


-

Education +

Образование


-

Body +

Тело


-

Nature +

Природа


-

Finances +

Финансии


-

Furniture +

Мебел


-

Religion +

Религија


-

Plants +

Растенија


-

Abstract terms +

Апстрактни поими


-

Kitchen appliances +

Кујнски апарати


-

Materials +

Материјали


-

Health +

Здравје


-

Car +

Автомобил


-

Arts +

Уметност


-

City +

Град


-

Weather +

Време


-

Shopping +

Купување


-

Architecture +

Архитектура


-

Big animals +

Големи животни


-

Small animals +

Мали животни
Сакате да научите нов јазик? Тоа е толку лесно со 50LANGUAGES! Изберете од листата на повеќе од 50 јазици. Но учете преку својот мајчин јазик. - Тоа е целосно бесплатно!