• Learn vocabulary
    Научете го вокабуларот со 50LANGUAGES.
    Учете преку вашиот мајчин јазик!

42 БЕСПЛАТНИ вокабуларни теми со повеќе од 1900 зборови, на повеќе од 50 јазици - есперанто

Теми како што се чувства, животни, спортови, алати, сообраќај и многу други ...Изберете ја категоријата која сакате да ја научите

-

Sentoj +

Чувства


-

Bestoj +

Животни


-

Sportoj +

Спорт


-

Muziko +

Музика


-

Oficejo +

Канцеларија


-

Trinkaĵoj +

Пијалоци


-

Homoj +

Луѓе


-

Tempo +

Време


-

Medio +

Животна средина


-

Pakumo +

Пакување


-

Iloj +

Алатки


-

Trafiko +

Сообраќај


-

Fruktoj +

Овошје


-

Ŝatokupo +

Слободно време


-

Militafero +

Воjска


-

Vestaĵoj +

Облека


-

Komunikado +

Комуникација


-

Teknologio +

Технологија


-

Loĝejo +

Стан


-

Manĝo +

Храна


-

Profesioj +

Професии


-

Legomoj +

Зеленчук


-

Objektoj +

Објекти


-

Edukado +

Образование


-

Korpo +

Тело


-

Naturo +

Природа


-

Financoj +

Финансии


-

Mebloj +

Мебел


-

Religio +

Религија


-

Plantoj +

Растенија


-

Abstraktaj terminoj +

Апстрактни поими


-

Kuirejaj aparatoj +

Кујнски апарати


-

Materialoj +

Материјали


-

Sano +

Здравје


-

Aŭto +

Автомобил


-

Artoj +

Уметност


-

Urbo +

Град


-

Vetero +

Време


-

Aĉetoj +

Купување


-

Arkitekturo +

Архитектура


-

Grandaj bestoj +

Големи животни


-

Malgrandaj bestoj +

Мали животни
Сакате да научите нов јазик? Тоа е толку лесно со 50LANGUAGES! Изберете од листата на повеќе од 50 јазици. Но учете преку својот мајчин јазик. - Тоа е целосно бесплатно!