• Learn vocabulary
    Научете го вокабуларот со 50LANGUAGES.
    Учете преку вашиот мајчин јазик!

42 БЕСПЛАТНИ вокабуларни теми со повеќе од 1900 зборови, на повеќе од 50 јазици - шпански

Теми како што се чувства, животни, спортови, алати, сообраќај и многу други ...Изберете ја категоријата која сакате да ја научите

-

Sentimientos +

Чувства


-

Animales +

Животни


-

Deportes +

Спорт


-

Música +

Музика


-

Oficina +

Канцеларија


-

Bebidas +

Пијалоци


-

Personas +

Луѓе


-

Tiempo +

Време


-

Ambiente +

Животна средина


-

Embalaje +

Пакување


-

Herramientas +

Алатки


-

Tráfico +

Сообраќај


-

Frutas +

Овошје


-

Ocio +

Слободно време


-

Ejército +

Воjска


-

Ropa +

Облека


-

Comunicación +

Комуникација


-

Tecnología +

Технологија


-

Apartamento +

Стан


-

Comida +

Храна


-

Ocupaciones +

Професии


-

Verduras +

Зеленчук


-

Objetos +

Објекти


-

Educación +

Образование


-

Cuerpo +

Тело


-

Naturaleza +

Природа


-

Finanzas +

Финансии


-

Muebles +

Мебел


-

Religión +

Религија


-

Plantas +

Растенија


-

Términos abstractos +

Апстрактни поими


-

Aparatos de cocina +

Кујнски апарати


-

Materiales +

Материјали


-

Salud +

Здравје


-

Coche +

Автомобил


-

Artes +

Уметност


-

Ciudad +

Град


-

Tiempo +

Време


-

Compras +

Купување


-

Arquitectura +

Архитектура


-

Animales grandes +

Големи животни


-

Animales pequeños +

Мали животни
Сакате да научите нов јазик? Тоа е толку лесно со 50LANGUAGES! Изберете од листата на повеќе од 50 јазици. Но учете преку својот мајчин јазик. - Тоа е целосно бесплатно!