• Learn vocabulary
    Научете го вокабуларот со 50LANGUAGES.
    Учете преку вашиот мајчин јазик!

42 БЕСПЛАТНИ вокабуларни теми со повеќе од 1900 зборови, на повеќе од 50 јазици - француски

Теми како што се чувства, животни, спортови, алати, сообраќај и многу други ...



Изберете ја категоријата која сакате да ја научите

-

Sentiments +

Чувства


-

Animaux +

Животни


-

Sport +

Спорт


-

Musique +

Музика


-

Bureau +

Канцеларија


-

Boissons +

Пијалоци


-

Personnes +

Луѓе


-

Temps +

Време


-

Environnement +

Животна средина


-

Conditionnement +

Пакување


-

Outils +

Алатки


-

Trafic +

Сообраќај


-

Fruits +

Овошје


-

Loisirs +

Слободно време


-

Militaire +

Воjска


-

Vêtements +

Облека


-

Communication +

Комуникација


-

Technologie +

Технологија


-

Habitat +

Стан


-

Nourriture +

Храна


-

Professions +

Професии


-

Légumes +

Зеленчук


-

Objets +

Објекти


-

Formation +

Образование


-

Corps humain +

Тело


-

Nature +

Природа


-

Finances +

Финансии


-

Meubles +

Мебел


-

Religion +

Религија


-

Plantes +

Растенија


-

Termes abstraits +

Апстрактни поими


-

Ustensiles de cuisine +

Кујнски апарати


-

Matériaux +

Материјали


-

Santé +

Здравје


-

Voiture +

Автомобил


-

Arts +

Уметност


-

Ville +

Град


-

Météo +

Време


-

Shopping +

Купување


-

Architecture +

Архитектура


-

Grands animaux +

Големи животни


-

Petits animaux +

Мали животни




Сакате да научите нов јазик? Тоа е толку лесно со 50LANGUAGES! Изберете од листата на повеќе од 50 јазици. Но учете преку својот мајчин јазик. - Тоа е целосно бесплатно!