• Learn vocabulary
    Научете го вокабуларот со 50LANGUAGES.
    Учете преку вашиот мајчин јазик!

42 БЕСПЛАТНИ вокабуларни теми со повеќе од 1900 зборови, на повеќе од 50 јазици - хрватски

Теми како што се чувства, животни, спортови, алати, сообраќај и многу други ...Изберете ја категоријата која сакате да ја научите

-

Osjećaji +

Чувства


-

Životinje +

Животни


-

Šport +

Спорт


-

Glazba +

Музика


-

Ured +

Канцеларија


-

Napici +

Пијалоци


-

Ljudi +

Луѓе


-

Vrijeme +

Време


-

Okolina +

Животна средина


-

Pakovanje +

Пакување


-

Alat +

Алатки


-

Promet +

Сообраќај


-

Voće +

Овошје


-

Slobodno vrijeme +

Слободно време


-

Vojska +

Воjска


-

Odjeća +

Облека


-

Komunikacija +

Комуникација


-

Tehnika +

Технологија


-

Stan +

Стан


-

Hrana +

Храна


-

Zanimanje +

Професии


-

Povrće +

Зеленчук


-

Predmeti +

Објекти


-

Obrazovanje +

Образование


-

Tijelo +

Тело


-

Priroda +

Природа


-

Financije +

Финансии


-

Namještaj +

Мебел


-

Religija +

Религија


-

Biljke +

Растенија


-

Apstraktni izrazi +

Апстрактни поими


-

Kuhinjski uređaji +

Кујнски апарати


-

Materijali +

Материјали


-

Zdravlje +

Здравје


-

Automobil +

Автомобил


-

Umjetnosti +

Уметност


-

Grad +

Град


-

Vrijeme +

Време


-

Kupovina +

Купување


-

Arhitektura +

Архитектура


-

Velike životinje +

Големи животни


-

Male životinje +

Мали животни
Сакате да научите нов јазик? Тоа е толку лесно со 50LANGUAGES! Изберете од листата на повеќе од 50 јазици. Но учете преку својот мајчин јазик. - Тоа е целосно бесплатно!