• Learn vocabulary
    Научете го вокабуларот со 50LANGUAGES.
    Учете преку вашиот мајчин јазик!

42 БЕСПЛАТНИ вокабуларни теми со повеќе од 1900 зборови, на повеќе од 50 јазици - индонезиски

Теми како што се чувства, животни, спортови, алати, сообраќај и многу други ...Изберете ја категоријата која сакате да ја научите

-

Perasaan +

Чувства


-

Hewan +

Животни


-

Olahraga +

Спорт


-

Musik +

Музика


-

Kantor +

Канцеларија


-

Minuman +

Пијалоци


-

Orang-orang +

Луѓе


-

Waktu +

Време


-

Lingkungan +

Животна средина


-

Pengemasan +

Пакување


-

Alat +

Алатки


-

Lalu lintas +

Сообраќај


-

Buah-buahan +

Овошје


-

Waktu luang +

Слободно време


-

Militer +

Воjска


-

Pakaian +

Облека


-

Komunikasi +

Комуникација


-

Teknologi +

Технологија


-

Apartemen +

Стан


-

Makanan +

Храна


-

Pekerjaan +

Професии


-

Sayur-sayuran +

Зеленчук


-

Objek +

Објекти


-

Pendidikan +

Образование


-

Tubuh +

Тело


-

Alam +

Природа


-

Keuangan +

Финансии


-

Mebel +

Мебел


-

Agama +

Религија


-

Tanaman +

Растенија


-

Hal-hal abstrak +

Апстрактни поими


-

Peralatan dapur +

Кујнски апарати


-

Bahan +

Материјали


-

Kesehatan +

Здравје


-

Mobil +

Автомобил


-

Seni +

Уметност


-

Kota +

Град


-

Cuaca +

Време


-

Belanja +

Купување


-

Arsitektur +

Архитектура


-

Hewan besar +

Големи животни


-

Hewan kecil +

Мали животни
Сакате да научите нов јазик? Тоа е толку лесно со 50LANGUAGES! Изберете од листата на повеќе од 50 јазици. Но учете преку својот мајчин јазик. - Тоа е целосно бесплатно!