• Learn vocabulary
    Научете го вокабуларот со 50LANGUAGES.
    Учете преку вашиот мајчин јазик!

42 БЕСПЛАТНИ вокабуларни теми со повеќе од 1900 зборови, на повеќе од 50 јазици - италијански

Теми како што се чувства, животни, спортови, алати, сообраќај и многу други ...Изберете ја категоријата која сакате да ја научите

-

Sentimenti +

Чувства


-

Animali +

Животни


-

Sport +

Спорт


-

Musica +

Музика


-

Ufficio +

Канцеларија


-

Bevande +

Пијалоци


-

Persone +

Луѓе


-

Tempo +

Време


-

Ambiente +

Животна средина


-

Imballaggio +

Пакување


-

Utensili +

Алатки


-

Traffico +

Сообраќај


-

Frutta +

Овошје


-

Tempo libero +

Слободно време


-

Forze armate +

Воjска


-

Abbigliamento +

Облека


-

Comunicazione +

Комуникација


-

Tecnologia +

Технологија


-

Appartamento +

Стан


-

Alimenti +

Храна


-

Professioni +

Професии


-

Ortaggi +

Зеленчук


-

Oggetti +

Објекти


-

Educazione +

Образование


-

Corpo +

Тело


-

Natura +

Природа


-

Finanze +

Финансии


-

Arredamento +

Мебел


-

Religione +

Религија


-

Piante +

Растенија


-

Termini astratti +

Апстрактни поими


-

Utensili da cucina +

Кујнски апарати


-

Materiali +

Материјали


-

Salute +

Здравје


-

Auto +

Автомобил


-

Arte +

Уметност


-

Città +

Град


-

Tempo +

Време


-

Shopping +

Купување


-

Architettura +

Архитектура


-

Grandi animali +

Големи животни


-

Piccoli animali +

Мали животни
Сакате да научите нов јазик? Тоа е толку лесно со 50LANGUAGES! Изберете од листата на повеќе од 50 јазици. Но учете преку својот мајчин јазик. - Тоа е целосно бесплатно!