• Learn vocabulary
    Научете го вокабуларот со 50LANGUAGES.
    Учете преку вашиот мајчин јазик!

42 БЕСПЛАТНИ вокабуларни теми со повеќе од 1900 зборови, на повеќе од 50 јазици - литвански

Теми како што се чувства, животни, спортови, алати, сообраќај и многу други ...Изберете ја категоријата која сакате да ја научите

-

Jausmai +

Чувства


-

Gyvūnai +

Животни


-

Sportas +

Спорт


-

Muzika +

Музика


-

Biuras +

Канцеларија


-

Gėrimai +

Пијалоци


-

Žmonės +

Луѓе


-

Laikas +

Време


-

Aplinka +

Животна средина


-

Įpakavimas +

Пакување


-

Įrankiai +

Алатки


-

Eismas +

Сообраќај


-

Vaisiai +

Овошје


-

Laisvalaikis +

Слободно време


-

Kariuomenė +

Воjска


-

Apranga +

Облека


-

Komunikacija +

Комуникација


-

Technologija +

Технологија


-

Butas +

Стан


-

Maistas +

Храна


-

Profesijos +

Професии


-

Daržovės +

Зеленчук


-

Daiktai +

Објекти


-

Mokslas +

Образование


-

Kūnas +

Тело


-

Gamta +

Природа


-

Finansai +

Финансии


-

Baldai +

Мебел


-

Religija +

Религија


-

Augalai +

Растенија


-

Abstraktūs žodžiai +

Апстрактни поими


-

Virtuviniai prietaisai +

Кујнски апарати


-

Medžiagos +

Материјали


-

Sveikata +

Здравје


-

Automobilis +

Автомобил


-

Menai +

Уметност


-

Miestas +

Град


-

Oras +

Време


-

Apsipirkimas +

Купување


-

Architektūra +

Архитектура


-

Dideli gyvūnai +

Големи животни


-

Maži gyvūnai +

Мали животни
Сакате да научите нов јазик? Тоа е толку лесно со 50LANGUAGES! Изберете од листата на повеќе од 50 јазици. Но учете преку својот мајчин јазик. - Тоа е целосно бесплатно!