• Learn vocabulary
    Научете го вокабуларот со 50LANGUAGES.
    Учете преку вашиот мајчин јазик!

42 БЕСПЛАТНИ вокабуларни теми со повеќе од 1900 зборови, на повеќе од 50 јазици - летонски

Теми како што се чувства, животни, спортови, алати, сообраќај и многу други ...Изберете ја категоријата која сакате да ја научите

-

Jūtas +

Чувства


-

Dzīvnieki +

Животни


-

Sporta veidi +

Спорт


-

Mūzika +

Музика


-

Birojs +

Канцеларија


-

Dzērieni +

Пијалоци


-

Cilvēki +

Луѓе


-

Laiks +

Време


-

Vide +

Животна средина


-

Iepakojumi +

Пакување


-

Instrumenti +

Алатки


-

Satiksme +

Сообраќај


-

Augļi +

Овошје


-

Atpūta +

Слободно време


-

Militārā sfēra +

Воjска


-

Apģērbs +

Облека


-

Sakari +

Комуникација


-

Tehnoloģijas +

Технологија


-

Dzīvoklis +

Стан


-

Pārtika +

Храна


-

Profesijas +

Професии


-

Dārzeņi +

Зеленчук


-

Objekti +

Објекти


-

Izglītība +

Образование


-

Ķermenis +

Тело


-

Daba +

Природа


-

Finanses +

Финансии


-

Mēbeles +

Мебел


-

Reliģija +

Религија


-

Augi +

Растенија


-

Abstrakti jēdzieni +

Апстрактни поими


-

Virtuves iekārtas +

Кујнски апарати


-

Materiāli +

Материјали


-

Veselība +

Здравје


-

Auto +

Автомобил


-

Māksla +

Уметност


-

Pilsēta +

Град


-

Laikapstākļi +

Време


-

Iepirkšanās +

Купување


-

Arhitektūra +

Архитектура


-

Lielie dzīvnieki +

Големи животни


-

Mazie dzīvnieki +

Мали животни
Сакате да научите нов јазик? Тоа е толку лесно со 50LANGUAGES! Изберете од листата на повеќе од 50 јазици. Но учете преку својот мајчин јазик. - Тоа е целосно бесплатно!