• Learn vocabulary
    Научете го вокабуларот со 50LANGUAGES.
    Учете преку вашиот мајчин јазик!

42 БЕСПЛАТНИ вокабуларни теми со повеќе од 1900 зборови, на повеќе од 50 јазици - полски

Теми како што се чувства, животни, спортови, алати, сообраќај и многу други ...Изберете ја категоријата која сакате да ја научите

-

Uczucia +

Чувства


-

Zwierzęta +

Животни


-

Sport +

Спорт


-

Muzyka +

Музика


-

Biuro +

Канцеларија


-

Napoje +

Пијалоци


-

Ludzie +

Луѓе


-

Czas +

Време


-

Środowisko +

Животна средина


-

Opakowanie +

Пакување


-

Narzędzia +

Алатки


-

Ruch +

Сообраќај


-

Owoce +

Овошје


-

Rozrywka +

Слободно време


-

Wojsko +

Воjска


-

Odzież +

Облека


-

Komunikacja +

Комуникација


-

Technika +

Технологија


-

Mieszkanie +

Стан


-

Żywność +

Храна


-

Zawody +

Професии


-

Warzywa +

Зеленчук


-

Obiekty +

Објекти


-

Edukacja +

Образование


-

Ciało +

Тело


-

Natura +

Природа


-

Finanse +

Финансии


-

Meble +

Мебел


-

Religia +

Религија


-

Rośliny +

Растенија


-

Pojęcia abstrakcyjne +

Апстрактни поими


-

Sprzęt kuchenny +

Кујнски апарати


-

Materiały +

Материјали


-

Zdrowie +

Здравје


-

Samochód +

Автомобил


-

Sztuka +

Уметност


-

Miasto +

Град


-

Pogoda +

Време


-

Zakupy +

Купување


-

Architektura +

Архитектура


-

Wielkie zwierzęta +

Големи животни


-

Małe zwierzęta +

Мали животни
Сакате да научите нов јазик? Тоа е толку лесно со 50LANGUAGES! Изберете од листата на повеќе од 50 јазици. Но учете преку својот мајчин јазик. - Тоа е целосно бесплатно!