• Learn vocabulary
    Научете го вокабуларот со 50LANGUAGES.
    Учете преку вашиот мајчин јазик!

42 БЕСПЛАТНИ вокабуларни теми со повеќе од 1900 зборови, на повеќе од 50 јазици - португалски BR

Теми како што се чувства, животни, спортови, алати, сообраќај и многу други ...Изберете ја категоријата која сакате да ја научите

-

Sentimentos +

Чувства


-

Animais +

Животни


-

Esportes +

Спорт


-

Música +

Музика


-

Escritório +

Канцеларија


-

Bebidas +

Пијалоци


-

Pessoas +

Луѓе


-

Tempo +

Време


-

Ambiente +

Животна средина


-

Embalagem +

Пакување


-

Ferramentas +

Алатки


-

Tráfego +

Сообраќај


-

Frutas +

Овошје


-

Lazer +

Слободно време


-

Militar +

Воjска


-

Roupa +

Облека


-

Comunicação +

Комуникација


-

Tecnologia +

Технологија


-

Apartamento +

Стан


-

Alimentação +

Храна


-

Profissões +

Професии


-

Legumes +

Зеленчук


-

Objetos +

Објекти


-

Educação +

Образование


-

Corpo +

Тело


-

Natureza +

Природа


-

Finanças +

Финансии


-

Mobília +

Мебел


-

Religião +

Религија


-

Plantas +

Растенија


-

Termos abstratos +

Апстрактни поими


-

Aparelhos de cozinha +

Кујнски апарати


-

Materiais +

Материјали


-

Saúde +

Здравје


-

Carro +

Автомобил


-

Artes +

Уметност


-

Cidade +

Град


-

Tempo / Clima +

Време


-

Compras +

Купување


-

Arquitetura +

Архитектура


-

Animais de grande porte +

Големи животни


-

Animais de pequeno porte +

Мали животни
Сакате да научите нов јазик? Тоа е толку лесно со 50LANGUAGES! Изберете од листата на повеќе од 50 јазици. Но учете преку својот мајчин јазик. - Тоа е целосно бесплатно!