• Learn vocabulary
    Научете го вокабуларот со 50LANGUAGES.
    Учете преку вашиот мајчин јазик!

42 БЕСПЛАТНИ вокабуларни теми со повеќе од 1900 зборови, на повеќе од 50 јазици - романски

Теми како што се чувства, животни, спортови, алати, сообраќај и многу други ...Изберете ја категоријата која сакате да ја научите

-

Sentimente +

Чувства


-

Animale +

Животни


-

Sporturi +

Спорт


-

Muzică +

Музика


-

Birou +

Канцеларија


-

Băuturi +

Пијалоци


-

Oameni +

Луѓе


-

Timp +

Време


-

Mediu +

Животна средина


-

Ambalaj +

Пакување


-

Unelte +

Алатки


-

Trafic +

Сообраќај


-

Fructe +

Овошје


-

Timp liber +

Слободно време


-

Militar +

Воjска


-

Îmbrăcăminte +

Облека


-

Comunicare +

Комуникација


-

Tehnologie +

Технологија


-

Apartament +

Стан


-

Alimente +

Храна


-

Ocupaţii +

Професии


-

Legume +

Зеленчук


-

Obiecte +

Објекти


-

Educaţie +

Образование


-

Corp +

Тело


-

Natură +

Природа


-

Finanţe +

Финансии


-

Mobilier +

Мебел


-

Religie +

Религија


-

Plante +

Растенија


-

Termeni abstracţi +

Апстрактни поими


-

Electrocasnice de bucătărie +

Кујнски апарати


-

Materiale +

Материјали


-

Sănătate +

Здравје


-

Maşină +

Автомобил


-

Arte +

Уметност


-

Oraş +

Град


-

Vreme +

Време


-

Cumpărături +

Купување


-

Arhitectură +

Архитектура


-

Animale mari +

Големи животни


-

Animale mici +

Мали животни
Сакате да научите нов јазик? Тоа е толку лесно со 50LANGUAGES! Изберете од листата на повеќе од 50 јазици. Но учете преку својот мајчин јазик. - Тоа е целосно бесплатно!