• Learn vocabulary
    Научете го вокабуларот со 50LANGUAGES.
    Учете преку вашиот мајчин јазик!

42 БЕСПЛАТНИ вокабуларни теми со повеќе од 1900 зборови, на повеќе од 50 јазици - словачки

Теми како што се чувства, животни, спортови, алати, сообраќај и многу други ...Изберете ја категоријата која сакате да ја научите

-

Pocity +

Чувства


-

Zvieratá +

Животни


-

Šport +

Спорт


-

Hudba +

Музика


-

Kancelária +

Канцеларија


-

Nápoje +

Пијалоци


-

Ľudia +

Луѓе


-

Čas +

Време


-

Životné prostredie +

Животна средина


-

Obal +

Пакување


-

Nástroje +

Алатки


-

Doprava +

Сообраќај


-

Ovocie +

Овошје


-

Voľný čas +

Слободно време


-

Armáda +

Воjска


-

Odev +

Облека


-

Komunikácia +

Комуникација


-

Technika +

Технологија


-

Byt +

Стан


-

Jedlo +

Храна


-

Povolania +

Професии


-

Zelenina +

Зеленчук


-

Predmety +

Објекти


-

Vzdelanie +

Образование


-

Telo +

Тело


-

Príroda +

Природа


-

Financie +

Финансии


-

Nábytok +

Мебел


-

Náboženstvo +

Религија


-

Rastliny +

Растенија


-

Abstraktné pojmy +

Апстрактни поими


-

Kuchynské spotrebiče +

Кујнски апарати


-

Materiály +

Материјали


-

Zdravie +

Здравје


-

Auto +

Автомобил


-

Umenie +

Уметност


-

Mesto +

Град


-

Počasie +

Време


-

Nakupovanie +

Купување


-

Architektúra +

Архитектура


-

Veľké zvieratá +

Големи животни


-

Malé zvieratá +

Мали животни
Сакате да научите нов јазик? Тоа е толку лесно со 50LANGUAGES! Изберете од листата на повеќе од 50 јазици. Но учете преку својот мајчин јазик. - Тоа е целосно бесплатно!