• Learn vocabulary
    Научете го вокабуларот со 50LANGUAGES.
    Учете преку вашиот мајчин јазик!

42 БЕСПЛАТНИ вокабуларни теми со повеќе од 1900 зборови, на повеќе од 50 јазици - албански

Теми како што се чувства, животни, спортови, алати, сообраќај и многу други ...Изберете ја категоријата која сакате да ја научите

-

Ndjenjat +

Чувства


-

Kafshët +

Животни


-

Sportet +

Спорт


-

Muzika +

Музика


-

Zyra +

Канцеларија


-

Pijet +

Пијалоци


-

Njerëzit +

Луѓе


-

Koha +

Време


-

Mjedisi +

Животна средина


-

Paketimi +

Пакување


-

Veglat +

Алатки


-

Trafiku +

Сообраќај


-

Frutat +

Овошје


-

Koha e lirë +

Слободно време


-

Ushtria +

Воjска


-

Veshja +

Облека


-

Komunikimi +

Комуникација


-

Teknologjia +

Технологија


-

Banesa +

Стан


-

Ushqimi +

Храна


-

Profesionet +

Професии


-

Perimet +

Зеленчук


-

Objektet +

Објекти


-

Arsimimi +

Образование


-

Trupi +

Тело


-

Natyra +

Природа


-

Financat +

Финансии


-

Mobiljet +

Мебел


-

Feja +

Религија


-

Bimët +

Растенија


-

Termat abstraktë +

Апстрактни поими


-

Pajisjet e kuzhinës +

Кујнски апарати


-

Materialet +

Материјали


-

Shëndetësia +

Здравје


-

Vetura +

Автомобил


-

Artet +

Уметност


-

Qyteti +

Град


-

Moti +

Време


-

Pazari +

Купување


-

Arkitektura +

Архитектура


-

Kafshët e mëdha +

Големи животни


-

Kafshët e vogla +

Мали животни
Сакате да научите нов јазик? Тоа е толку лесно со 50LANGUAGES! Изберете од листата на повеќе од 50 јазици. Но учете преку својот мајчин јазик. - Тоа е целосно бесплатно!