• Learn vocabulary
    Mëso fjalorin me 50LANGUAGES.
    Mësoje nëpërmjet gjuhës tënde amtare!

FALAS 42 subjekte tw fjalorit me më shumë se 1900 fjalë në mbi 50 gjuhë - Afrikanisht

Subjekte të tilla si ndjenjat, kafshët, sportet, mjetet, trafiku dhe shumë të tjera...




Zgjidh kategorinë që dëshiron të mësosh

-

Gevoelens

Ndjenjat


-

Diere

Kafshët


-

Sport

Sportet


-

Musiek

Muzika


-

Kantoor

Zyra


-

Drankies

Pijet


-

Mense

Njerëzit


-

Tyd

Koha


-

Omgewing

Mjedisi


-

Verpakking

Paketimi


-

Gereedskap

Veglat


-

Verkeer

Trafiku


-

Vrugte

Frutat


-

Ontspanning

Koha e lirë


-

Weermag

Ushtria


-

Klere

Veshja


-

Kommunikasie

Komunikimi


-

Tegnologie

Teknologjia


-

Woonstel

Banesa


-

Voedsel

Ushqimi


-

Beroepe

Profesionet


-

Groente

Perimet


-

Voorwerpe

Objektet


-

Onderrig

Arsimimi


-

Liggaam

Trupi


-

Natuur

Natyra


-

Finansies

Financat


-

Meubels

Mobiljet


-

Geloof

Feja


-

Plante

Bimët


-

Abstrakte terme

Termat abstraktë


-

Kombuistoestelle

Pajisjet e kuzhinës


-

Materiale

Materialet


-

Gesondheid

Shëndetësia


-

Motor

Vetura


-

Kuns

Artet


-

Stad

Qyteti


-

Weer

Moti


-

Inkopies

Pazari


-

Argitektuur

Arkitektura


-

Groot diere

Kafshët e mëdha


-

Klein diere

Kafshët e vogla




Doni të mësoni një gjuhë të re? Eshtë kaq e lehtë me 50LANGUAGES! Zgjidhni prej më shumë se 50 gjuhëve. Por mësoni nëpërmjet gjuhës tuaj amtare. - Eshtë krejtësisht falas!