• Learn vocabulary
    Mëso fjalorin me 50LANGUAGES.
    Mësoje nëpërmjet gjuhës tënde amtare!

FALAS 42 subjekte tw fjalorit me më shumë se 1900 fjalë në mbi 50 gjuhë - Amharisht

Subjekte të tilla si ndjenjat, kafshët, sportet, mjetet, trafiku dhe shumë të tjera...Zgjidh kategorinë që dëshiron të mësosh

-

ስሜት
simēti +

Ndjenjat


-

እንስሳ
inisisa +

Kafshët


-

ስፖርት
siporiti +

Sportet


-

ሙዚቃ
muzīk’a +

Muzika


-

ፅህፈት ቤት
t͟s’ihifeti bēti +

Zyra


-

መጠጦች
met’et’ochi +

Pijet


-

ሰዎች
sewochi +

Njerëzit


-

ጊዜ
gīzē +

Koha


-

አካባቢ
ākababī +

Mjedisi


-

ማሸግ
mashegi +

Paketimi


-

መሳሪያዎች
mesarīyawochi +

Veglat


-

ትራፊክ
tirafīki +

Trafiku


-

ፍራ ፍሬ
fira firē +

Frutat


-

የረፍት ጊዜ
yerefiti gīzē +

Koha e lirë


-

ወታደራዊ
wetaderawī +

Ushtria


-

ልብስ
libisi +

Veshja


-

ግኑኝነት
ginunyineti +

Komunikimi


-

ቴክኖሎጂ
tēkinolojī +

Teknologjia


-

መኖሪያ ቤት
menorīya bēti +

Banesa


-

ምግብ
migibi +

Ushqimi


-

ሞያ
moya +

Profesionet


-

አትክልቶች
ātikilitochi +

Perimet


-

ቁሶች
k’usochi +

Objektet


-

ስልጠና
silit’ena +

Arsimimi


-

ሰውነት
sewineti +

Trupi


-

ተፈጥሮ
tefet’iro +

Natyra


-

ገንዘብ አያያዝ
genizebi āyayazi +

Financat


-

የቤት ወይም የቢሮ እቃዎች
yebēti weyimi yebīro ik’awochi +

Mobiljet


-

ሐይማኖት
ḥāyimanoti +

Feja


-

አትክልቶች
ātikilitochi +

Bimët


-

እረቂቅ
irek’īk’i +

Termat abstraktë


-

የኩሽና እቃዎች
yekushina ik’awochi +

Pajisjet e kuzhinës


-

መጠቀሚያ እቃዎች
met’ek’emīya ik’awochi +

Materialet


-

ጤነኝነት
t’ēnenyineti +

Shëndetësia


-

መኪና
mekīna +

Vetura


-

ጥበብ
t’ibebi +

Artet


-

ከተማ
ketema +

Qyteti


-

የአየር ሁኔታ
ye’āyeri hunēta +

Moti


-

ግብይት
gibiyiti +

Pazari


-

ምህንድስና
mihinidisina +

Arkitektura


-

ትልቅ እንስሶች
tilik’i inisisochi +

Kafshët e mëdha


-

ትንሽ እንስሶች
tinishi inisisochi +

Kafshët e vogla
Doni të mësoni një gjuhë të re? Eshtë kaq e lehtë me 50LANGUAGES! Zgjidhni prej më shumë se 50 gjuhëve. Por mësoni nëpërmjet gjuhës tuaj amtare. - Eshtë krejtësisht falas!