• Learn vocabulary
    Mëso fjalorin me 50LANGUAGES.
    Mësoje nëpërmjet gjuhës tënde amtare!

FALAS 42 subjekte tw fjalorit me më shumë se 1900 fjalë në mbi 50 gjuhë - Bjellorusisht

Subjekte të tilla si ndjenjat, kafshët, sportet, mjetet, trafiku dhe shumë të tjera...Zgjidh kategorinë që dëshiron të mësosh

-

Пачуцці
Pačucci +

Ndjenjat


-

Жывёлы
Žyvioly +

Kafshët


-

Спорт
Sport +

Sportet


-

Музыка
Muzyka +

Muzika


-

Офіс
Ofis +

Zyra


-

Напоі
Napoi +

Pijet


-

Людзі
Liudzi +

Njerëzit


-

Час
Čas +

Koha


-

Навакольнае асяроддзе
Navakoĺnaje asiaroddzie +

Mjedisi


-

Упакоўка
Upakoŭka +

Paketimi


-

Інструменты
Instrumienty +

Veglat


-

Рух
Ruch +

Trafiku


-

Садавіна
Sadavina +

Frutat


-

Вольны час
Voĺny čas +

Koha e lirë


-

Ваенная справа
Vajennaja sprava +

Ushtria


-

Адзенне
Adziennie +

Veshja


-

Сувязь
Suviaź +

Komunikimi


-

Тэхналогія
Technalohija +

Teknologjia


-

Кватэра
Kvatera +

Banesa


-

Ежа
Ježa +

Ushqimi


-

Прафесіі
Prafiesii +

Profesionet


-

Гародніна
Harodnina +

Perimet


-

Аб'екты
Abjekty +

Objektet


-

Адукацыя
Adukacyja +

Arsimimi


-

Цела
Ciela +

Trupi


-

Прырода
Pryroda +

Natyra


-

Фінансы
Finansy +

Financat


-

Мэбля
Meblia +

Mobiljet


-

Рэлігія
Relihija +

Feja


-

Расліны
Rasliny +

Bimët


-

Абстрактныя тэрміны
Abstraktnyja terminy +

Termat abstraktë


-

Кухонная тэхніка
Kuchonnaja technika +

Pajisjet e kuzhinës


-

Матэрыялы
Materyjaly +

Materialet


-

Здароўе
Zdaroŭje +

Shëndetësia


-

Аўтамабіль
Aŭtamabiĺ +

Vetura


-

Мастацтва
Mastactva +

Artet


-

Горад
Horad +

Qyteti


-

Надвор'е
Nadvorje +

Moti


-

Шопінг
Šopinh +

Pazari


-

Архітэктура
Architektura +

Arkitektura


-

Буйныя жывёлы
Bujnyja žyvioly +

Kafshët e mëdha


-

Дробныя жывёлы
Drobnyja žyvioly +

Kafshët e vogla
Doni të mësoni një gjuhë të re? Eshtë kaq e lehtë me 50LANGUAGES! Zgjidhni prej më shumë se 50 gjuhëve. Por mësoni nëpërmjet gjuhës tuaj amtare. - Eshtë krejtësisht falas!