• Learn vocabulary
    Mëso fjalorin me 50LANGUAGES.
    Mësoje nëpërmjet gjuhës tënde amtare!

FALAS 42 subjekte tw fjalorit me më shumë se 1900 fjalë në mbi 50 gjuhë - Bullgarisht

Subjekte të tilla si ndjenjat, kafshët, sportet, mjetet, trafiku dhe shumë të tjera...Zgjidh kategorinë që dëshiron të mësosh

-

Чувства
Chuvstva +

Ndjenjat


-

Животни
Zhivotni +

Kafshët


-

Спорт
Sport +

Sportet


-

Музика
Muzika +

Muzika


-

Офис
Ofis +

Zyra


-

Напитки
Napitki +

Pijet


-

Хора
Khora +

Njerëzit


-

Време
Vreme +

Koha


-

Околна среда
Okolna sreda +

Mjedisi


-

Опаковка
Opakovka +

Paketimi


-

Инструменти
Instrumenti +

Veglat


-

Трафик
Trafik +

Trafiku


-

Плодове
Plodove +

Frutat


-

Свободно време
Svobodno vreme +

Koha e lirë


-

Армия
Armiya +

Ushtria


-

Облекло
Obleklo +

Veshja


-

Комуникации
Komunikatsii +

Komunikimi


-

Технология
Tekhnologiya +

Teknologjia


-

Апартамент
Apartament +

Banesa


-

Храна
Khrana +

Ushqimi


-

Професии
Profesii +

Profesionet


-

Зеленчуци
Zelenchutsi +

Perimet


-

Обекти
Obekti +

Objektet


-

Образование
Obrazovanie +

Arsimimi


-

Тяло
Tyalo +

Trupi


-

Природа
Priroda +

Natyra


-

Финанси
Finansi +

Financat


-

Мебели
Mebeli +

Mobiljet


-

Религия
Religiya +

Feja


-

Растения
Rasteniya +

Bimët


-

Абстрактни понятия
Abstraktni ponyatiya +

Termat abstraktë


-

Кухненски уреди
Kukhnenski uredi +

Pajisjet e kuzhinës


-

Материали
Materiali +

Materialet


-

Здраве
Zdrave +

Shëndetësia


-

Кола
Kola +

Vetura


-

Изкуства
Izkustva +

Artet


-

Град
Grad +

Qyteti


-

Време
Vreme +

Moti


-

Пазаруване
Pazaruvane +

Pazari


-

Архитектура
Arkhitektura +

Arkitektura


-

Големи животни
Golemi zhivotni +

Kafshët e mëdha


-

Малки животни
Malki zhivotni +

Kafshët e vogla
Doni të mësoni një gjuhë të re? Eshtë kaq e lehtë me 50LANGUAGES! Zgjidhni prej më shumë se 50 gjuhëve. Por mësoni nëpërmjet gjuhës tuaj amtare. - Eshtë krejtësisht falas!