• Learn vocabulary
    Mëso fjalorin me 50LANGUAGES.
    Mësoje nëpërmjet gjuhës tënde amtare!

FALAS 42 subjekte tw fjalorit me më shumë se 1900 fjalë në mbi 50 gjuhë - Bengali

Subjekte të tilla si ndjenjat, kafshët, sportet, mjetet, trafiku dhe shumë të tjera...Zgjidh kategorinë që dëshiron të mësosh

-

অনুভূতি
anubhūti +

Ndjenjat


-

প্রাণী
prāṇī +

Kafshët


-

ক্রীড়া
krīṛā +

Sportet


-

সংগীত
saṅgīta +

Muzika


-

অফিস
aphisa +

Zyra


-

পানীয়
pānīẏa +

Pijet


-

মানুষ
mānuṣa +

Njerëzit


-

সময়
samaẏa +

Koha


-

পরিবেশ
paribēśa +

Mjedisi


-

প্যাকেজিং
pyākējiṁ +

Paketimi


-

সরঞ্জাম
sarañjāma +

Veglat


-

ট্রাফিক
ṭrāphika +

Trafiku


-

ফল
phala +

Frutat


-

অবসর
abasara +

Koha e lirë


-

সামরিক
sāmarika +

Ushtria


-

পোশাক
pōśāka +

Veshja


-

যোগাযোগ
yōgāyōga +

Komunikimi


-

প্রযুক্তিবিদ্যা
prayuktibidyā +

Teknologjia


-

কামরা
kāmarā +

Banesa


-

খাদ্য
khādya +

Ushqimi


-

পেশা
pēśā +

Profesionet


-

শাকসবজি
śākasabaji +

Perimet


-

বস্তু
bastu +

Objektet


-

শিক্ষা
śikṣā +

Arsimimi


-

শরীর
śarīra +

Trupi


-

প্রকৃতি
prakr̥ti +

Natyra


-

আর্থিক সংস্থান
ārthika sansthāna +

Financat


-

আসবাবপত্র
āsabābapatra +

Mobiljet


-

ধর্ম
dharma +

Feja


-

উদ্ভিদ
udbhida +

Bimët


-

বিমূর্ত পদ
bimūrta pada +

Termat abstraktë


-

রান্নাসরঞ্জাম
rānnāsarañjāma +

Pajisjet e kuzhinës


-

উপকরণাদি
upakaraṇādi +

Materialet


-

স্বাস্থ্য
sbāsthya +

Shëndetësia


-

গাড়ি
gāṛi +

Vetura


-

কলাবিদ্যা
kalābidyā +

Artet


-

শহর
śahara +

Qyteti


-

আবহাওয়া
ābahā'ōẏā +

Moti


-

কেনাকাটা
kēnākāṭā +

Pazari


-

স্থাপত্য
sthāpatya +

Arkitektura


-

বড়ো প্রাণী
baṛō prāṇī +

Kafshët e mëdha


-

ছোটো প্রাণী
chōṭō prāṇī +

Kafshët e vogla
Doni të mësoni një gjuhë të re? Eshtë kaq e lehtë me 50LANGUAGES! Zgjidhni prej më shumë se 50 gjuhëve. Por mësoni nëpërmjet gjuhës tuaj amtare. - Eshtë krejtësisht falas!