• Learn vocabulary
    Mëso fjalorin me 50LANGUAGES.
    Mësoje nëpërmjet gjuhës tënde amtare!

FALAS 42 subjekte tw fjalorit me më shumë se 1900 fjalë në mbi 50 gjuhë - Boshnjakisht

Subjekte të tilla si ndjenjat, kafshët, sportet, mjetet, trafiku dhe shumë të tjera...Zgjidh kategorinë që dëshiron të mësosh

-

Osjećaji +

Ndjenjat


-

Životinje +

Kafshët


-

Sport +

Sportet


-

Muzika +

Muzika


-

Kancelarija +

Zyra


-

Piće +

Pijet


-

Ljudi +

Njerëzit


-

Vrijeme +

Koha


-

Životna okolina +

Mjedisi


-

Pakovanje +

Paketimi


-

Alat +

Veglat


-

Saobraćaj +

Trafiku


-

Voće +

Frutat


-

Slobodno vrijeme +

Koha e lirë


-

Vojska +

Ushtria


-

Odjeća +

Veshja


-

Komunikacija +

Komunikimi


-

Tehnikа +

Teknologjia


-

Stan +

Banesa


-

Hrana +

Ushqimi


-

Zanimanja +

Profesionet


-

Povrće +

Perimet


-

Predmeti +

Objektet


-

Obrazovanje +

Arsimimi


-

Tijelo +

Trupi


-

Priroda +

Natyra


-

Finansije +

Financat


-

Namještaj +

Mobiljet


-

Vjera +

Feja


-

Biljke +

Bimët


-

Apstraktni pojmovi +

Termat abstraktë


-

Kuhinjski uređaji +

Pajisjet e kuzhinës


-

Materijali +

Materialet


-

Zdravlje +

Shëndetësia


-

Automobil +

Vetura


-

Umjetnosti +

Artet


-

Grad +

Qyteti


-

Vrijeme +

Moti


-

Kupovina +

Pazari


-

Arhitektura +

Arkitektura


-

Velike životinje +

Kafshët e mëdha


-

Male životinje +

Kafshët e vogla
Doni të mësoni një gjuhë të re? Eshtë kaq e lehtë me 50LANGUAGES! Zgjidhni prej më shumë se 50 gjuhëve. Por mësoni nëpërmjet gjuhës tuaj amtare. - Eshtë krejtësisht falas!