• Learn vocabulary
    Mëso fjalorin me 50LANGUAGES.
    Mësoje nëpërmjet gjuhës tënde amtare!

FALAS 42 subjekte tw fjalorit me më shumë se 1900 fjalë në mbi 50 gjuhë - Katalanishte

Subjekte të tilla si ndjenjat, kafshët, sportet, mjetet, trafiku dhe shumë të tjera...Zgjidh kategorinë që dëshiron të mësosh

-

Sentiments +

Ndjenjat


-

Animals +

Kafshët


-

Esports +

Sportet


-

Música +

Muzika


-

Oficina +

Zyra


-

Begudes +

Pijet


-

Persones +

Njerëzit


-

Temps +

Koha


-

Ambient +

Mjedisi


-

Embalatge +

Paketimi


-

Eines +

Veglat


-

Trànsit +

Trafiku


-

Fruites +

Frutat


-

Oci +

Koha e lirë


-

Exèrcit +

Ushtria


-

Roba +

Veshja


-

Comunicació +

Komunikimi


-

Tecnologia +

Teknologjia


-

Apartament +

Banesa


-

Menjar +

Ushqimi


-

Ocupacions +

Profesionet


-

Verdures +

Perimet


-

Objectes +

Objektet


-

Educació +

Arsimimi


-

Cos +

Trupi


-

Naturalesa +

Natyra


-

Finances +

Financat


-

Mobles +

Mobiljet


-

Religió +

Feja


-

Plantes +

Bimët


-

Termes abstractes +

Termat abstraktë


-

Aparells de cuina +

Pajisjet e kuzhinës


-

Materials +

Materialet


-

Salut +

Shëndetësia


-

Cotxe +

Vetura


-

Arts +

Artet


-

Ciutat +

Qyteti


-

Temps +

Moti


-

Compres +

Pazari


-

Arquitectura +

Arkitektura


-

Animals grans +

Kafshët e mëdha


-

Animals petits +

Kafshët e vogla
Doni të mësoni një gjuhë të re? Eshtë kaq e lehtë me 50LANGUAGES! Zgjidhni prej më shumë se 50 gjuhëve. Por mësoni nëpërmjet gjuhës tuaj amtare. - Eshtë krejtësisht falas!