• Learn vocabulary
    Mëso fjalorin me 50LANGUAGES.
    Mësoje nëpërmjet gjuhës tënde amtare!

FALAS 42 subjekte tw fjalorit me më shumë se 1900 fjalë në mbi 50 gjuhë

Subjekte të tilla si ndjenjat, kafshët, sportet, mjetet, trafiku dhe shumë të tjera...
Zgjidh kategorinë që dëshiron të mësosh

-

Følelser

Ndjenjat


-

Dyr

Kafshët


-

Sport

Sportet


-

Musik

Muzika


-

Kontor

Zyra


-

Drikkevarer

Pijet


-

Folk

Njerëzit


-

Tid

Koha


-

Miljø

Mjedisi


-

Emballage

Paketimi


-

Værktøj

Veglat


-

Trafik

Trafiku


-

Frugter

Frutat


-

Fritid

Koha e lirë


-

Militær

Ushtria


-

Tøj

Veshja


-

Kommunikation

Komunikimi


-

Teknologi

Teknologjia


-

Lejlighed

Banesa


-

Mad

Ushqimi


-

Erhverv

Profesionet


-

Grøntsager

Perimet


-

Genstande

Objektet


-

Uddannelse

Arsimimi


-

Krop

Trupi


-

Natur

Natyra


-

Økonomi

Financat


-

Møbler

Mobiljet


-

Religion

Feja


-

Planter

Bimët


-

Abstrakte begreber

Termat abstraktë


-

Køkkenredskaber

Pajisjet e kuzhinës


-

Materialer

Materialet


-

Sundhed

Shëndetësia


-

Bil

Vetura


-

Kunst

Artet


-

By

Qyteti


-

Vejr

Moti


-

Shopping

Pazari


-

Arkitektur

Arkitektura


-

Store dyr

Kafshët e mëdha


-

Små dyr

Kafshët e vogla
Doni të mësoni një gjuhë të re? Eshtë kaq e lehtë me 50LANGUAGES! Zgjidhni prej më shumë se 50 gjuhëve. Por mësoni nëpërmjet gjuhës tuaj amtare. - Eshtë krejtësisht falas!