• Learn vocabulary
    Mëso fjalorin me 50LANGUAGES.
    Mësoje nëpërmjet gjuhës tënde amtare!

FALAS 42 subjekte tw fjalorit me më shumë se 1900 fjalë në mbi 50 gjuhë - Gjermanisht

Subjekte të tilla si ndjenjat, kafshët, sportet, mjetet, trafiku dhe shumë të tjera...Zgjidh kategorinë që dëshiron të mësosh

-

Gefühle +

Ndjenjat


-

Tiere +

Kafshët


-

Sport +

Sportet


-

Musik +

Muzika


-

Büro +

Zyra


-

Getränke +

Pijet


-

Menschen +

Njerëzit


-

Zeit +

Koha


-

Umwelt +

Mjedisi


-

Verpackung +

Paketimi


-

Werkzeuge +

Veglat


-

Verkehr +

Trafiku


-

Früchte +

Frutat


-

Freizeit +

Koha e lirë


-

Militär +

Ushtria


-

Kleidung +

Veshja


-

Kommunikation +

Komunikimi


-

Technik +

Teknologjia


-

Wohnung +

Banesa


-

Essen +

Ushqimi


-

Berufe +

Profesionet


-

Gemüse +

Perimet


-

Gegenstände +

Objektet


-

Bildung +

Arsimimi


-

Körper +

Trupi


-

Natur +

Natyra


-

Finanzen +

Financat


-

Möbel +

Mobiljet


-

Religion +

Feja


-

Pflanzen +

Bimët


-

Abstrakta +

Termat abstraktë


-

Küchengeräte +

Pajisjet e kuzhinës


-

Materialien +

Materialet


-

Gesundheit +

Shëndetësia


-

Auto +

Vetura


-

Künste +

Artet


-

Stadt +

Qyteti


-

Wetter +

Moti


-

Einkauf +

Pazari


-

Architektur +

Arkitektura


-

Große Tiere +

Kafshët e mëdha


-

Kleine Tiere +

Kafshët e vogla
Doni të mësoni një gjuhë të re? Eshtë kaq e lehtë me 50LANGUAGES! Zgjidhni prej më shumë se 50 gjuhëve. Por mësoni nëpërmjet gjuhës tuaj amtare. - Eshtë krejtësisht falas!