• Learn vocabulary
    Mëso fjalorin me 50LANGUAGES.
    Mësoje nëpërmjet gjuhës tënde amtare!

FALAS 42 subjekte tw fjalorit me më shumë se 1900 fjalë në mbi 50 gjuhë - Anglisht US

Subjekte të tilla si ndjenjat, kafshët, sportet, mjetet, trafiku dhe shumë të tjera...Zgjidh kategorinë që dëshiron të mësosh

-

Feelings +

Ndjenjat


-

Animals +

Kafshët


-

Sports +

Sportet


-

Music +

Muzika


-

Office +

Zyra


-

Beverages +

Pijet


-

People +

Njerëzit


-

Time +

Koha


-

Environment +

Mjedisi


-

Packaging +

Paketimi


-

Tools +

Veglat


-

Traffic +

Trafiku


-

Fruits +

Frutat


-

Leisure +

Koha e lirë


-

Military +

Ushtria


-

Clothing +

Veshja


-

Communication +

Komunikimi


-

Technology +

Teknologjia


-

Apartment +

Banesa


-

Food +

Ushqimi


-

Occupations +

Profesionet


-

Vegetables +

Perimet


-

Objects +

Objektet


-

Education +

Arsimimi


-

Body +

Trupi


-

Nature +

Natyra


-

Finances +

Financat


-

Furniture +

Mobiljet


-

Religion +

Feja


-

Plants +

Bimët


-

Abstract terms +

Termat abstraktë


-

Kitchen appliances +

Pajisjet e kuzhinës


-

Materials +

Materialet


-

Health +

Shëndetësia


-

Car +

Vetura


-

Arts +

Artet


-

City +

Qyteti


-

Weather +

Moti


-

Shopping +

Pazari


-

Architecture +

Arkitektura


-

Big animals +

Kafshët e mëdha


-

Small animals +

Kafshët e vogla
Doni të mësoni një gjuhë të re? Eshtë kaq e lehtë me 50LANGUAGES! Zgjidhni prej më shumë se 50 gjuhëve. Por mësoni nëpërmjet gjuhës tuaj amtare. - Eshtë krejtësisht falas!