• Learn vocabulary
    Mëso fjalorin me 50LANGUAGES.
    Mësoje nëpërmjet gjuhës tënde amtare!

FALAS 42 subjekte tw fjalorit me më shumë se 1900 fjalë në mbi 50 gjuhë - Anglisht UK

Subjekte të tilla si ndjenjat, kafshët, sportet, mjetet, trafiku dhe shumë të tjera...
Zgjidh kategorinë që dëshiron të mësosh

-

Feelings

Ndjenjat


-

Animals

Kafshët


-

Sports

Sportet


-

Music

Muzika


-

Office

Zyra


-

Beverages

Pijet


-

People

Njerëzit


-

Time

Koha


-

Environment

Mjedisi


-

Packaging

Paketimi


-

Tools

Veglat


-

Traffic

Trafiku


-

Fruits

Frutat


-

Leisure

Koha e lirë


-

Military

Ushtria


-

Clothing

Veshja


-

Communication

Komunikimi


-

Technology

Teknologjia


-

Apartment

Banesa


-

Food

Ushqimi


-

Occupations

Profesionet


-

Vegetables

Perimet


-

Objects

Objektet


-

Education

Arsimimi


-

Body

Trupi


-

Nature

Natyra


-

Finances

Financat


-

Furniture

Mobiljet


-

Religion

Feja


-

Plants

Bimët


-

Abstract terms

Termat abstraktë


-

Kitchen appliances

Pajisjet e kuzhinës


-

Materials

Materialet


-

Health

Shëndetësia


-

Car

Vetura


-

Arts

Artet


-

City

Qyteti


-

Weather

Moti


-

Shopping

Pazari


-

Architecture

Arkitektura


-

Big animals

Kafshët e mëdha


-

Small animals

Kafshët e vogla
Doni të mësoni një gjuhë të re? Eshtë kaq e lehtë me 50LANGUAGES! Zgjidhni prej më shumë se 50 gjuhëve. Por mësoni nëpërmjet gjuhës tuaj amtare. - Eshtë krejtësisht falas!