• Learn vocabulary
    Mëso fjalorin me 50LANGUAGES.
    Mësoje nëpërmjet gjuhës tënde amtare!

FALAS 42 subjekte tw fjalorit me më shumë se 1900 fjalë në mbi 50 gjuhë - Esperanto

Subjekte të tilla si ndjenjat, kafshët, sportet, mjetet, trafiku dhe shumë të tjera...Zgjidh kategorinë që dëshiron të mësosh

-

Sentoj +

Ndjenjat


-

Bestoj +

Kafshët


-

Sportoj +

Sportet


-

Muziko +

Muzika


-

Oficejo +

Zyra


-

Trinkaĵoj +

Pijet


-

Homoj +

Njerëzit


-

Tempo +

Koha


-

Medio +

Mjedisi


-

Pakumo +

Paketimi


-

Iloj +

Veglat


-

Trafiko +

Trafiku


-

Fruktoj +

Frutat


-

Ŝatokupo +

Koha e lirë


-

Militafero +

Ushtria


-

Vestaĵoj +

Veshja


-

Komunikado +

Komunikimi


-

Teknologio +

Teknologjia


-

Loĝejo +

Banesa


-

Manĝo +

Ushqimi


-

Profesioj +

Profesionet


-

Legomoj +

Perimet


-

Objektoj +

Objektet


-

Edukado +

Arsimimi


-

Korpo +

Trupi


-

Naturo +

Natyra


-

Financoj +

Financat


-

Mebloj +

Mobiljet


-

Religio +

Feja


-

Plantoj +

Bimët


-

Abstraktaj terminoj +

Termat abstraktë


-

Kuirejaj aparatoj +

Pajisjet e kuzhinës


-

Materialoj +

Materialet


-

Sano +

Shëndetësia


-

Aŭto +

Vetura


-

Artoj +

Artet


-

Urbo +

Qyteti


-

Vetero +

Moti


-

Aĉetoj +

Pazari


-

Arkitekturo +

Arkitektura


-

Grandaj bestoj +

Kafshët e mëdha


-

Malgrandaj bestoj +

Kafshët e vogla
Doni të mësoni një gjuhë të re? Eshtë kaq e lehtë me 50LANGUAGES! Zgjidhni prej më shumë se 50 gjuhëve. Por mësoni nëpërmjet gjuhës tuaj amtare. - Eshtë krejtësisht falas!