• Learn vocabulary
    Mëso fjalorin me 50LANGUAGES.
    Mësoje nëpërmjet gjuhës tënde amtare!

FALAS 42 subjekte tw fjalorit me më shumë se 1900 fjalë në mbi 50 gjuhë - Spanjisht

Subjekte të tilla si ndjenjat, kafshët, sportet, mjetet, trafiku dhe shumë të tjera...Zgjidh kategorinë që dëshiron të mësosh

-

Sentimientos +

Ndjenjat


-

Animales +

Kafshët


-

Deportes +

Sportet


-

Música +

Muzika


-

Oficina +

Zyra


-

Bebidas +

Pijet


-

Personas +

Njerëzit


-

Tiempo +

Koha


-

Ambiente +

Mjedisi


-

Embalaje +

Paketimi


-

Herramientas +

Veglat


-

Tráfico +

Trafiku


-

Frutas +

Frutat


-

Ocio +

Koha e lirë


-

Ejército +

Ushtria


-

Ropa +

Veshja


-

Comunicación +

Komunikimi


-

Tecnología +

Teknologjia


-

Apartamento +

Banesa


-

Comida +

Ushqimi


-

Ocupaciones +

Profesionet


-

Verduras +

Perimet


-

Objetos +

Objektet


-

Educación +

Arsimimi


-

Cuerpo +

Trupi


-

Naturaleza +

Natyra


-

Finanzas +

Financat


-

Muebles +

Mobiljet


-

Religión +

Feja


-

Plantas +

Bimët


-

Términos abstractos +

Termat abstraktë


-

Aparatos de cocina +

Pajisjet e kuzhinës


-

Materiales +

Materialet


-

Salud +

Shëndetësia


-

Coche +

Vetura


-

Artes +

Artet


-

Ciudad +

Qyteti


-

Tiempo +

Moti


-

Compras +

Pazari


-

Arquitectura +

Arkitektura


-

Animales grandes +

Kafshët e mëdha


-

Animales pequeños +

Kafshët e vogla
Doni të mësoni një gjuhë të re? Eshtë kaq e lehtë me 50LANGUAGES! Zgjidhni prej më shumë se 50 gjuhëve. Por mësoni nëpërmjet gjuhës tuaj amtare. - Eshtë krejtësisht falas!