• Learn vocabulary
    Mëso fjalorin me 50LANGUAGES.
    Mësoje nëpërmjet gjuhës tënde amtare!

FALAS 42 subjekte tw fjalorit me më shumë se 1900 fjalë në mbi 50 gjuhë - Persisht

Subjekte të tilla si ndjenjat, kafshët, sportet, mjetet, trafiku dhe shumë të tjera...Zgjidh kategorinë që dëshiron të mësosh

-

‫احساسات
ehsâsât +

Ndjenjat


-

‫حیوانات
heyvânât +

Kafshët


-

‫ورزش
varzesh +

Sportet


-

‫موسیقی
moosighi +

Muzika


-

‫دفتر کار
daftar-e kâr +

Zyra


-

‫نوشیدنی ها
nooshidani-hâ +

Pijet


-

‫مردم
mardom +

Njerëzit


-

‫زمان
zamân +

Koha


-

‫محیط
mohit +

Mjedisi


-

‫بسته بندی
baste-bandi +

Paketimi


-

‫ابزار
abzâr +

Veglat


-

‫ترافیک
terâfik +

Trafiku


-

‫میوه ها
mive-hâ +

Frutat


-

‫فراغت
ferâghat +

Koha e lirë


-

‫نظامی
nezâmi +

Ushtria


-

‫لباس
lebâs +

Veshja


-

‫ارتباط
ertebât +

Komunikimi


-

‫تکنولوژی
teknolojhi +

Teknologjia


-

‫خانه
khâne +

Banesa


-

‫غذا
ghazâ +

Ushqimi


-

‫مشاغل
mashâghel +

Profesionet


-

‫سبزیجات
sabzijât +

Perimet


-

‫اشیاء
ashiyâ +

Objektet


-

‫آموزش و پرورش
âmoozesh o parvaresh +

Arsimimi


-

‫بدن
badan +

Trupi


-

‫طبیعت
tabi'at +

Natyra


-

‫امور مالی
omoor-e mâli +

Financat


-

‫مبل
mobl +

Mobiljet


-

‫دین
din +

Feja


-

‫گیاهان
giâhân +

Bimët


-

‫انتزاعی
entezâ'i +

Termat abstraktë


-

‫وسایل آشپزخانه
vasâyel-e âshpazkhâne +

Pajisjet e kuzhinës


-

‫مصالح
masâleh +

Materialet


-

‫سلامت
salâmat +

Shëndetësia


-

‫اتومبیل
otomobil +

Vetura


-

‫هنر
honar +

Artet


-

‫شهر
shahr +

Qyteti


-

‫هوا
havâ +

Moti


-

‫خرید
kharid +

Pazari


-

‫معماری
me'mâri +

Arkitektura


-

‫حیوانات بزرگ
heyvânât-e bozorg +

Kafshët e mëdha


-

‫حیوانات کوچک
heyvânât-e koochak +

Kafshët e vogla
Doni të mësoni një gjuhë të re? Eshtë kaq e lehtë me 50LANGUAGES! Zgjidhni prej më shumë se 50 gjuhëve. Por mësoni nëpërmjet gjuhës tuaj amtare. - Eshtë krejtësisht falas!