• Learn vocabulary
    Mëso fjalorin me 50LANGUAGES.
    Mësoje nëpërmjet gjuhës tënde amtare!

FALAS 42 subjekte tw fjalorit me më shumë se 1900 fjalë në mbi 50 gjuhë - Frëngjisht

Subjekte të tilla si ndjenjat, kafshët, sportet, mjetet, trafiku dhe shumë të tjera...Zgjidh kategorinë që dëshiron të mësosh

-

Sentiments +

Ndjenjat


-

Animaux +

Kafshët


-

Sport +

Sportet


-

Musique +

Muzika


-

Bureau +

Zyra


-

Boissons +

Pijet


-

Personnes +

Njerëzit


-

Temps +

Koha


-

Environnement +

Mjedisi


-

Conditionnement +

Paketimi


-

Outils +

Veglat


-

Trafic +

Trafiku


-

Fruits +

Frutat


-

Loisirs +

Koha e lirë


-

Militaire +

Ushtria


-

Vêtements +

Veshja


-

Communication +

Komunikimi


-

Technologie +

Teknologjia


-

Habitat +

Banesa


-

Nourriture +

Ushqimi


-

Professions +

Profesionet


-

Légumes +

Perimet


-

Objets +

Objektet


-

Formation +

Arsimimi


-

Corps humain +

Trupi


-

Nature +

Natyra


-

Finances +

Financat


-

Meubles +

Mobiljet


-

Religion +

Feja


-

Plantes +

Bimët


-

Termes abstraits +

Termat abstraktë


-

Ustensiles de cuisine +

Pajisjet e kuzhinës


-

Matériaux +

Materialet


-

Santé +

Shëndetësia


-

Voiture +

Vetura


-

Arts +

Artet


-

Ville +

Qyteti


-

Météo +

Moti


-

Shopping +

Pazari


-

Architecture +

Arkitektura


-

Grands animaux +

Kafshët e mëdha


-

Petits animaux +

Kafshët e vogla
Doni të mësoni një gjuhë të re? Eshtë kaq e lehtë me 50LANGUAGES! Zgjidhni prej më shumë se 50 gjuhëve. Por mësoni nëpërmjet gjuhës tuaj amtare. - Eshtë krejtësisht falas!