• Learn vocabulary
    Mëso fjalorin me 50LANGUAGES.
    Mësoje nëpërmjet gjuhës tënde amtare!

FALAS 42 subjekte tw fjalorit me më shumë se 1900 fjalë në mbi 50 gjuhë - Kroacisht

Subjekte të tilla si ndjenjat, kafshët, sportet, mjetet, trafiku dhe shumë të tjera...
Zgjidh kategorinë që dëshiron të mësosh

-

Osjećaji

Ndjenjat


-

Životinje

Kafshët


-

Šport

Sportet


-

Glazba

Muzika


-

Ured

Zyra


-

Napici

Pijet


-

Ljudi

Njerëzit


-

Vrijeme

Koha


-

Okolina

Mjedisi


-

Pakovanje

Paketimi


-

Alat

Veglat


-

Promet

Trafiku


-

Voće

Frutat


-

Slobodno vrijeme

Koha e lirë


-

Vojska

Ushtria


-

Odjeća

Veshja


-

Komunikacija

Komunikimi


-

Tehnika

Teknologjia


-

Stan

Banesa


-

Hrana

Ushqimi


-

Zanimanje

Profesionet


-

Povrće

Perimet


-

Predmeti

Objektet


-

Obrazovanje

Arsimimi


-

Tijelo

Trupi


-

Priroda

Natyra


-

Financije

Financat


-

Namještaj

Mobiljet


-

Religija

Feja


-

Biljke

Bimët


-

Apstraktni izrazi

Termat abstraktë


-

Kuhinjski uređaji

Pajisjet e kuzhinës


-

Materijali

Materialet


-

Zdravlje

Shëndetësia


-

Automobil

Vetura


-

Umjetnosti

Artet


-

Grad

Qyteti


-

Vrijeme

Moti


-

Kupovina

Pazari


-

Arhitektura

Arkitektura


-

Velike životinje

Kafshët e mëdha


-

Male životinje

Kafshët e vogla
Doni të mësoni një gjuhë të re? Eshtë kaq e lehtë me 50LANGUAGES! Zgjidhni prej më shumë se 50 gjuhëve. Por mësoni nëpërmjet gjuhës tuaj amtare. - Eshtë krejtësisht falas!