• Learn vocabulary
    Mëso fjalorin me 50LANGUAGES.
    Mësoje nëpërmjet gjuhës tënde amtare!

FALAS 42 subjekte tw fjalorit me më shumë se 1900 fjalë në mbi 50 gjuhë - Italisht

Subjekte të tilla si ndjenjat, kafshët, sportet, mjetet, trafiku dhe shumë të tjera...Zgjidh kategorinë që dëshiron të mësosh

-

Sentimenti +

Ndjenjat


-

Animali +

Kafshët


-

Sport +

Sportet


-

Musica +

Muzika


-

Ufficio +

Zyra


-

Bevande +

Pijet


-

Persone +

Njerëzit


-

Tempo +

Koha


-

Ambiente +

Mjedisi


-

Imballaggio +

Paketimi


-

Utensili +

Veglat


-

Traffico +

Trafiku


-

Frutta +

Frutat


-

Tempo libero +

Koha e lirë


-

Forze armate +

Ushtria


-

Abbigliamento +

Veshja


-

Comunicazione +

Komunikimi


-

Tecnologia +

Teknologjia


-

Appartamento +

Banesa


-

Alimenti +

Ushqimi


-

Professioni +

Profesionet


-

Ortaggi +

Perimet


-

Oggetti +

Objektet


-

Educazione +

Arsimimi


-

Corpo +

Trupi


-

Natura +

Natyra


-

Finanze +

Financat


-

Arredamento +

Mobiljet


-

Religione +

Feja


-

Piante +

Bimët


-

Termini astratti +

Termat abstraktë


-

Utensili da cucina +

Pajisjet e kuzhinës


-

Materiali +

Materialet


-

Salute +

Shëndetësia


-

Auto +

Vetura


-

Arte +

Artet


-

Città +

Qyteti


-

Tempo +

Moti


-

Shopping +

Pazari


-

Architettura +

Arkitektura


-

Grandi animali +

Kafshët e mëdha


-

Piccoli animali +

Kafshët e vogla
Doni të mësoni një gjuhë të re? Eshtë kaq e lehtë me 50LANGUAGES! Zgjidhni prej më shumë se 50 gjuhëve. Por mësoni nëpërmjet gjuhës tuaj amtare. - Eshtë krejtësisht falas!