• Learn vocabulary
    Mëso fjalorin me 50LANGUAGES.
    Mësoje nëpërmjet gjuhës tënde amtare!

FALAS 42 subjekte tw fjalorit me më shumë se 1900 fjalë në mbi 50 gjuhë - Japonisht

Subjekte të tilla si ndjenjat, kafshët, sportet, mjetet, trafiku dhe shumë të tjera...Zgjidh kategorinë që dëshiron të mësosh

-

感情
kanjō +

Ndjenjat


-

動物
dōbutsu +

Kafshët


-

スポーツ
supōtsu +

Sportet


-

音楽
ongaku +

Muzika


-

オフィス
ofisu +

Zyra


-

飲物
nomimono +

Pijet


-


hito +

Njerëzit


-

時間
jikan +

Koha


-

環境
kankyō +

Mjedisi


-

包装
hōsō +

Paketimi


-

道具
dōgu +

Veglat


-

交通
kōtsū +

Trafiku


-

果物
kudamono +

Frutat


-

レジャー
rejā +

Koha e lirë


-

軍事
gunji +

Ushtria


-

衣類
irui +

Veshja


-

コミュニケーション
komyunikēshon +

Komunikimi


-

技術
gijutsu +

Teknologjia


-

アパート
apāto +

Banesa


-

食べ物
tabemono +

Ushqimi


-

職業
shokugyō +

Profesionet


-

野菜
yasai +

Perimet


-

オブジェクト
obujekuto +

Objektet


-

教育
kyōiku +

Arsimimi


-


karada +

Trupi


-

自然
shizen +

Natyra


-

財源
zaigen +

Financat


-

家具
kagu +

Mobiljet


-

宗教
shūkyō +

Feja


-

植物
shokubutsu +

Bimët


-

抽象的な言葉
chūshōtekina kotoba +

Termat abstraktë


-

キッチン用品
kitchin yōhin +

Pajisjet e kuzhinës


-

材料
zairyō +

Materialet


-

健康
kenkō +

Shëndetësia


-


kuruma +

Vetura


-

芸術
geijutsu +

Artet


-


ichi +

Qyteti


-

天気
tenki +

Moti


-

ショッピング
shoppingu +

Pazari


-

建築物
kenchiku-mono +

Arkitektura


-

大きな動物
ōkina dōbutsu +

Kafshët e mëdha


-

小動物
shōdōbutsu +

Kafshët e vogla
Doni të mësoni një gjuhë të re? Eshtë kaq e lehtë me 50LANGUAGES! Zgjidhni prej më shumë se 50 gjuhëve. Por mësoni nëpërmjet gjuhës tuaj amtare. - Eshtë krejtësisht falas!