• Learn vocabulary
    Mëso fjalorin me 50LANGUAGES.
    Mësoje nëpërmjet gjuhës tënde amtare!

FALAS 42 subjekte tw fjalorit me më shumë se 1900 fjalë në mbi 50 gjuhë - Kannada

Subjekte të tilla si ndjenjat, kafshët, sportet, mjetet, trafiku dhe shumë të tjera...Zgjidh kategorinë që dëshiron të mësosh

-

ಭಾವನೆಗಳು
bhāvanegaḷu +

Ndjenjat


-

ಪ್ರಾಣಿಗಳು
prāṇigaḷu +

Kafshët


-

ಕ್ರೀಡೆಗಳು
krīḍegaḷu +

Sportet


-

ಸಂಗೀತ
saṅgīta +

Muzika


-

ಕಛೇರಿ
kachēri +

Zyra


-

ಪಾನೀಯಗಳು
pānīyagaḷu +

Pijet


-

ಜನಗಳು
janagaḷu +

Njerëzit


-

ಸಮಯ
samaya +

Koha


-

ಪರಿಸರ
parisara +

Mjedisi


-

ಕಟ್ಟುಗಳು
kaṭṭugaḷu +

Paketimi


-

ಉಪಕರಣಗಳು
upakaraṇagaḷu +

Veglat


-

ಸಂಚಾರ
san̄cāra +

Trafiku


-

ಹಣ್ಣುಗಳು
haṇṇugaḷu +

Frutat


-

ವಿರಾಮ
virāma +

Koha e lirë


-

ಸೇನೆ
sēne +

Ushtria


-

ಬಟ್ಟೆ ಬರೆ
baṭṭe bare +

Veshja


-

ಸಂಪರ್ಕ/ ಸಂವಹನ
samparka/ sanvahana +

Komunikimi


-

ತಂತ್ರಜ್ಞಾನ
tantrajñāna +

Teknologjia


-

ಮನೆ
mane +

Banesa


-

ಆಹಾರ
āhāra +

Ushqimi


-

ಉದ್ಯೋಗಗಳು
udyōgagaḷu +

Profesionet


-

ತರಕಾರಿಗಳು
tarakārigaḷu +

Perimet


-

ವಸ್ತುಗಳು
vastugaḷu +

Objektet


-

ವಿದ್ಯಾಭ್ಯಾಸ
vidyābhyāsa +

Arsimimi


-

ದೇಹ
dēha +

Trupi


-

ಪ್ರಕೃತಿ
prakr̥ti +

Natyra


-

ಹಣಕಾಸು
haṇakāsu +

Financat


-

ಪೀಠೋಪಕರಣ
pīṭhōpakaraṇa +

Mobiljet


-

ಮತ / ಧರ್ಮ
mata/ dharma +

Feja


-

ಸಸ್ಯಗಳು
sasyagaḷu +

Bimët


-

ಅಮೂರ್ತ ಪದಗಳು
amūrta padagaḷu +

Termat abstraktë


-

ಅಡಿಗೆ ಮನೆಯ ಸಲಕರಣೆಗಳು
aḍige maneya salakaraṇegaḷu +

Pajisjet e kuzhinës


-

ಸಾಮಗ್ರಿಗಳು
sāmagrigaḷu +

Materialet


-

ಆರೋಗ್ಯ
ārōgya +

Shëndetësia


-

ಕಾರ್
kār +

Vetura


-

ಕಲೆ
kale +

Artet


-

ನಗರ
nagara +

Qyteti


-

ಹವಾಮಾನ
havāmāna +

Moti


-

ಖರೀದಿ
kharīdi +

Pazari


-

ವಾಸ್ತುಶಿಲ್ಪ
vāstuśilpa +

Arkitektura


-

ದೊಡ್ಡ ಪ್ರಾಣಿಗಳು
doḍḍa prāṇigaḷu +

Kafshët e mëdha


-

ಚಿಕ್ಕ ಪ್ರಾಣಿಗಳು
cikka prāṇigaḷu +

Kafshët e vogla
Doni të mësoni një gjuhë të re? Eshtë kaq e lehtë me 50LANGUAGES! Zgjidhni prej më shumë se 50 gjuhëve. Por mësoni nëpërmjet gjuhës tuaj amtare. - Eshtë krejtësisht falas!