• Learn vocabulary
    Mëso fjalorin me 50LANGUAGES.
    Mësoje nëpërmjet gjuhës tënde amtare!

FALAS 42 subjekte tw fjalorit me më shumë se 1900 fjalë në mbi 50 gjuhë - Koreanisht

Subjekte të tilla si ndjenjat, kafshët, sportet, mjetet, trafiku dhe shumë të tjera...Zgjidh kategorinë që dëshiron të mësosh

-

감정
gamjeong +

Ndjenjat


-

동물
dongmul +

Kafshët


-

스포츠
seupocheu +

Sportet


-

음악
eum-ag +

Muzika


-

사무실
samusil +

Zyra


-

음료
eumlyo +

Pijet


-

사람들
salamdeul +

Njerëzit


-

시간
sigan +

Koha


-

환경
hwangyeong +

Mjedisi


-

포장
pojang +

Paketimi


-

도구
dogu +

Veglat


-

교통
gyotong +

Trafiku


-

과일
gwail +

Frutat


-

여가
yeoga +

Koha e lirë


-

군대
gundae +

Ushtria


-

의류
uilyu +

Veshja


-

통신
tongsin +

Komunikimi


-

기술
gisul +

Teknologjia


-

아파트
apateu +

Banesa


-

음식
eumsig +

Ushqimi


-

직업
jig-eob +

Profesionet


-

채소
chaeso +

Perimet


-

사물
samul +

Objektet


-

교육
gyoyug +

Arsimimi


-


mom +

Trupi


-

자연
jayeon +

Natyra


-

재정
jaejeong +

Financat


-

가구
gagu +

Mobiljet


-

종교
jong-gyo +

Feja


-

식물
sigmul +

Bimët


-

추상어
chusang-eo +

Termat abstraktë


-

주방용품
jubang-yongpum +

Pajisjet e kuzhinës


-

재료
jaelyo +

Materialet


-

건강
geongang +

Shëndetësia


-

자동차
jadongcha +

Vetura


-

예술
yesul +

Artet


-

도시
dosi +

Qyteti


-

날씨
nalssi +

Moti


-

쇼핑
syoping +

Pazari


-

건축물
geonchugmul +

Arkitektura


-

큰 동물
keun dongmul +

Kafshët e mëdha


-

작은 동물
jag-eun dongmul +

Kafshët e vogla
Doni të mësoni një gjuhë të re? Eshtë kaq e lehtë me 50LANGUAGES! Zgjidhni prej më shumë se 50 gjuhëve. Por mësoni nëpërmjet gjuhës tuaj amtare. - Eshtë krejtësisht falas!