• Learn vocabulary
    Mëso fjalorin me 50LANGUAGES.
    Mësoje nëpërmjet gjuhës tënde amtare!

FALAS 42 subjekte tw fjalorit me më shumë se 1900 fjalë në mbi 50 gjuhë - Lituanisht

Subjekte të tilla si ndjenjat, kafshët, sportet, mjetet, trafiku dhe shumë të tjera...
Zgjidh kategorinë që dëshiron të mësosh

-

Jausmai

Ndjenjat


-

Gyvūnai

Kafshët


-

Sportas

Sportet


-

Muzika

Muzika


-

Biuras

Zyra


-

Gėrimai

Pijet


-

Žmonės

Njerëzit


-

Laikas

Koha


-

Aplinka

Mjedisi


-

Įpakavimas

Paketimi


-

Įrankiai

Veglat


-

Eismas

Trafiku


-

Vaisiai

Frutat


-

Laisvalaikis

Koha e lirë


-

Kariuomenė

Ushtria


-

Apranga

Veshja


-

Komunikacija

Komunikimi


-

Technologija

Teknologjia


-

Butas

Banesa


-

Maistas

Ushqimi


-

Profesijos

Profesionet


-

Daržovės

Perimet


-

Daiktai

Objektet


-

Mokslas

Arsimimi


-

Kūnas

Trupi


-

Gamta

Natyra


-

Finansai

Financat


-

Baldai

Mobiljet


-

Religija

Feja


-

Augalai

Bimët


-

Abstraktūs žodžiai

Termat abstraktë


-

Virtuviniai prietaisai

Pajisjet e kuzhinës


-

Medžiagos

Materialet


-

Sveikata

Shëndetësia


-

Automobilis

Vetura


-

Menai

Artet


-

Miestas

Qyteti


-

Oras

Moti


-

Apsipirkimas

Pazari


-

Architektūra

Arkitektura


-

Dideli gyvūnai

Kafshët e mëdha


-

Maži gyvūnai

Kafshët e vogla
Doni të mësoni një gjuhë të re? Eshtë kaq e lehtë me 50LANGUAGES! Zgjidhni prej më shumë se 50 gjuhëve. Por mësoni nëpërmjet gjuhës tuaj amtare. - Eshtë krejtësisht falas!