• Learn vocabulary
    Mëso fjalorin me 50LANGUAGES.
    Mësoje nëpërmjet gjuhës tënde amtare!

FALAS 42 subjekte tw fjalorit me më shumë se 1900 fjalë në mbi 50 gjuhë - Maqedonisht

Subjekte të tilla si ndjenjat, kafshët, sportet, mjetet, trafiku dhe shumë të tjera...Zgjidh kategorinë që dëshiron të mësosh

-

Чувства
Čuvstva +

Ndjenjat


-

Животни
Životni +

Kafshët


-

Спорт
Sport +

Sportet


-

Музика
Muzika +

Muzika


-

Канцеларија
KancelariJa +

Zyra


-

Пијалоци
PiJaloci +

Pijet


-

Луѓе
Luǵe +

Njerëzit


-

Време
Vreme +

Koha


-

Животна средина
Životna sredina +

Mjedisi


-

Пакување
Pakuvanje +

Paketimi


-

Алатки
Alatki +

Veglat


-

Сообраќај
SoobraḱaJ +

Trafiku


-

Овошје
OvošJe +

Frutat


-

Слободно време
Slobodno vreme +

Koha e lirë


-

Воjска
Vojska +

Ushtria


-

Облека
Obleka +

Veshja


-

Комуникација
KomunikaciJa +

Komunikimi


-

Технологија
TehnologiJa +

Teknologjia


-

Стан
Stan +

Banesa


-

Храна
Hrana +

Ushqimi


-

Професии
Profesii +

Profesionet


-

Зеленчук
Zelenčuk +

Perimet


-

Објекти
ObJekti +

Objektet


-

Образование
Obrazovanie +

Arsimimi


-

Тело
Telo +

Trupi


-

Природа
Priroda +

Natyra


-

Финансии
Finansii +

Financat


-

Мебел
Mebel +

Mobiljet


-

Религија
ReligiJa +

Feja


-

Растенија
RasteniJa +

Bimët


-

Апстрактни поими
Apstraktni poimi +

Termat abstraktë


-

Кујнски апарати
KuJnski aparati +

Pajisjet e kuzhinës


-

Материјали
MateriJali +

Materialet


-

Здравје
ZdravJe +

Shëndetësia


-

Автомобил
Avtomobil +

Vetura


-

Уметност
Umetnost +

Artet


-

Град
Grad +

Qyteti


-

Време
Vreme +

Moti


-

Купување
Kupuvanje +

Pazari


-

Архитектура
Arhitektura +

Arkitektura


-

Големи животни
Golemi životni +

Kafshët e mëdha


-

Мали животни
Mali životni +

Kafshët e vogla
Doni të mësoni një gjuhë të re? Eshtë kaq e lehtë me 50LANGUAGES! Zgjidhni prej më shumë se 50 gjuhëve. Por mësoni nëpërmjet gjuhës tuaj amtare. - Eshtë krejtësisht falas!