• Learn vocabulary
    Mëso fjalorin me 50LANGUAGES.
    Mësoje nëpërmjet gjuhës tënde amtare!

FALAS 42 subjekte tw fjalorit me më shumë se 1900 fjalë në mbi 50 gjuhë - Holandisht

Subjekte të tilla si ndjenjat, kafshët, sportet, mjetet, trafiku dhe shumë të tjera...
Zgjidh kategorinë që dëshiron të mësosh

-

Gevoelens

Ndjenjat


-

Dieren

Kafshët


-

Sport

Sportet


-

Muziek

Muzika


-

Kantoor

Zyra


-

Dranken

Pijet


-

Mensen

Njerëzit


-

Tijd

Koha


-

Omgeving

Mjedisi


-

Verpakking

Paketimi


-

Gereedschap

Veglat


-

Verkeer

Trafiku


-

Fruit

Frutat


-

Vrije tijd

Koha e lirë


-

Militair

Ushtria


-

Kleding

Veshja


-

Communicatie

Komunikimi


-

Technologie

Teknologjia


-

Appartement

Banesa


-

Voedsel

Ushqimi


-

Beroepen

Profesionet


-

Groenten

Perimet


-

Objecten

Objektet


-

Onderwijs

Arsimimi


-

Lichaam

Trupi


-

Natuur

Natyra


-

Financiën

Financat


-

Meubilair

Mobiljet


-

Religie

Feja


-

Planten

Bimët


-

Abstracte termen

Termat abstraktë


-

Keukenapparatuur

Pajisjet e kuzhinës


-

Materialen

Materialet


-

Gezondheid

Shëndetësia


-

Auto

Vetura


-

Kunst

Artet


-

Stad

Qyteti


-

Weer

Moti


-

Winkelen

Pazari


-

Architectuur

Arkitektura


-

Grote dieren

Kafshët e mëdha


-

Kleine dieren

Kafshët e vogla
Doni të mësoni një gjuhë të re? Eshtë kaq e lehtë me 50LANGUAGES! Zgjidhni prej më shumë se 50 gjuhëve. Por mësoni nëpërmjet gjuhës tuaj amtare. - Eshtë krejtësisht falas!