• Learn vocabulary
    Mëso fjalorin me 50LANGUAGES.
    Mësoje nëpërmjet gjuhës tënde amtare!

FALAS 42 subjekte tw fjalorit me më shumë se 1900 fjalë në mbi 50 gjuhë - Norvegjisht

Subjekte të tilla si ndjenjat, kafshët, sportet, mjetet, trafiku dhe shumë të tjera...
Zgjidh kategorinë që dëshiron të mësosh

-

Følelser

Ndjenjat


-

Dyr

Kafshët


-

Idrett

Sportet


-

Musikk

Muzika


-

Kontor

Zyra


-

Drikke

Pijet


-

Mennesker

Njerëzit


-

Tid

Koha


-

Miljø

Mjedisi


-

Emballasje

Paketimi


-

Verktøy

Veglat


-

Trafikk

Trafiku


-

Frukt

Frutat


-

Fritid

Koha e lirë


-

Militær

Ushtria


-

Klær

Veshja


-

Kommunikasjon

Komunikimi


-

Teknikk

Teknologjia


-

Leilighet

Banesa


-

Mat

Ushqimi


-

Yrker

Profesionet


-

Grønnsaker

Perimet


-

Objekter

Objektet


-

Utdanning

Arsimimi


-

Kroppen

Trupi


-

Natur

Natyra


-

Økonomi

Financat


-

Møbler

Mobiljet


-

Religion

Feja


-

Planter

Bimët


-

Abstrakte termer

Termat abstraktë


-

Kjøkkenutstyr

Pajisjet e kuzhinës


-

Materialer

Materialet


-

Helse

Shëndetësia


-

Bil

Vetura


-

Kunst

Artet


-

By

Qyteti


-

Vær

Moti


-

Shopping

Pazari


-

Arkitektur

Arkitektura


-

Store dyr

Kafshët e mëdha


-

Små dyr

Kafshët e vogla
Doni të mësoni një gjuhë të re? Eshtë kaq e lehtë me 50LANGUAGES! Zgjidhni prej më shumë se 50 gjuhëve. Por mësoni nëpërmjet gjuhës tuaj amtare. - Eshtë krejtësisht falas!